2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تاپیک قلبیتون دیدم بسلامتی بیست شهریور انتقال دادین درسته؟بعد میشه بگی اولین آزمایشی که دادی چه روزی از انتقالت بود و بتا چند شد؟و اینکه الان بسلامتی شما چن هفته این؟سونو رفتین؟منن بیس و دو شهریور انتقال دادم و شکر خدا مثبت شدم هنوز سونو نرفتم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
عزیزم تو تاپیک قلبیتون دیدم بسلامتی بیست شهریور انتقال دادین درسته؟بعد میشه بگی اولین آزمایشی که داد ...

خیلی خوشحال شدم واست عزیزم ایشالا قلبشم میزنه من۱۴روز بعد انتقال رفتم آزمایش بتام اول۷۲۸بود دو روز بعد تکرار کردم۱۷۳۸شد الان تو ماه پنجم هستم تو رفتی دکتر واسه ساک جنین؟

عزیزم تو تاپیک قلبیتون دیدم بسلامتی بیست شهریور انتقال دادین درسته؟بعد میشه بگی اولین آزمایشی که داد ...

چرا سونو نرفتی دکترت نگفت بیایی؟میرفتی ساک حاملگیتو چک میکرد خب خدایی نکرده خارج رحم نباشه

منم بعد چند سال دوندگی و دوا درمون خدا مادرشدن و نصیب کردم الآنم که مثبت شدم همش نگران تشکیل شدن قلب ...

چند سالتونه قرص و آمپول چی واست داده دکتر ؟اولین انتقالته؟

خیلی خوشحال شدم واست عزیزم ایشالا قلبشم میزنه من۱۴روز بعد انتقال رفتم آزمایش بتام اول۷۲۸بود دو روز ب ...

قربچمت برم عزیزم پس منم الان تقریبا پنج هفته میشم؟من روز هیجده انتقال آزمایش دادم که بتا3359بود وروز بیست که امروز باشه مجدد تکرار کردم که8274 شده یکم از دوبرابر بیشتر شد بخاطر این نگرانم آخه اومدم شهرستان به دکتر خودم دسترسی ندارم چهارشنبه برم خوبه بنظرت 

چند سالتونه قرص و آمپول چی واست داده دکتر ؟اولین انتقالته؟

اره عزیزم اولین انتقالم بیست و شیش سالمه دکتر روزی دوتا هپارین ی آمپول پروژسترون سه تا شیاف پرینزلون که گفته اینارو تا ده روز دیگه هم ادامه بدم

خیلی خوشحال شدم واست عزیزم ایشالا قلبشم میزنه من۱۴روز بعد انتقال رفتم آزمایش بتام اول۷۲۸بود دو روز ب ...

احی شما رفتی سونو ساک و جسم زرد مشخص بود ؟نکفت کی برا تشکیل قلب بری؟استرس تشکیل قلب داغون کرد منو

احی شما رفتی سونو ساک و جسم زرد مشخص بود ؟نکفت کی برا تشکیل قلب بری؟استرس تشکیل قلب داغون کرد منو

نه فقط دوتا ساک کوچولو دید ۴هفته و۲روزم بود چهارشنبه۵مهر گفت۱۵مهر بیا باز سونو 

قربچمت برم عزیزم پس منم الان تقریبا پنج هفته میشم؟من روز هیجده انتقال آزمایش دادم که بتا3359بود وروز ...

چرا رفتی مسافرت یکم ضرر داره با صد بدبختی حامله شدی یکم صبر میکردی سه ماهه دوم میرفتی مسافرت ریسک بزرگیه

چرا رفتی مسافرت یکم ضرر داره با صد بدبختی حامله شدی یکم صبر میکردی سه ماهه دوم میرفتی مسافرت ریسک بز ...

ن مسافرت نرفتم خونه خودم خودم کرمانشاست ولی طبقه پنجم بدون اسانسور نود تا پله داره بخاطر همین نمیتونستم بیام خونه خودم ناچار اومدم شهرستان خونه مامانم اینا چون همکفه مجبور شدم