2777
2789
عنوان

"دوهزار دستورالعمل مجرب"

15521 بازدید | 205 پست

سلام عزیزایِ دلم، در خونه‌ی ما یک کتابی هست که دعاهای فوق‌ مجرب، سودمند و تاثیرگذاری داره و من قصد دارم دعاهایی‌ که چندباری امتحان‌ شدن و نتیجه دادن رو براتون بزارم لیک اگر نتیجه‌ حاصل نشد آگاه باشید که یزدان صلاح ندونسته و به نفع شما نیست.

اگر اشخاصی هم اعتقاد و ایمانی ندارن بسیار قابلِ احترام و این تاپیک برای افرادی هست که معتقد هستند و تنها قصد من یاری رسوندن ببه افرادی هست که در پیِ دعاهای موثر هستند بلکه یک درصد نتیجه‌ی مطلوب براشون حاصل بشه و چه چیزی بهتر از کمک کردن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دنبالش گشتم تقریبا چاپش قدیمیه وچاپ جدید خریدم اصلا اینی نبست که شمادارین...کجا زندگی میکنید؟

برای جلوگیری از شناسایی شدن ترجیح میدم محل زندگی رو نگم  

کدوم بخش مورد توجه‌اتون هست از اون بفرستم..

ازدواج دخترا رو بزار 

خیلی بکار دوستان میاد

خونه دار شدن 

بچه دارشدن 

و مهرومحبت بین زنو شوهر

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

"عشق"

به قدری این دعا‌ تاثیرگذار و ثابت شده هست که توی کتاب سه بار تکرار شده و اکثراً افرادی که انجام دادن نتیجه گرفتن مگر اینکه به خیر و صلاحشون نبوده و خلاصه اینکه خیلییی‌ توصیه می‌کنم.