2777
2789

من لتروزول و داروهای دیگ استفاده کردم منتظرم تا چند روز دیگ ببینم چی میشه باردارم یا اینکه پریود میشم 🥲

ولی خیلیااااااا نتیجه گرفتن دخترخالم فقط با امپول ازادسازی باردار شد 

من لتروزول و داروهای دیگ استفاده کردم منتظرم تا چند روز دیگ ببینم چی میشه باردارم یا اینکه پریود میش ...

منم هفت شبه لتروزول میخورم منتظرم ببینم چی میشه 😮‍💨انشاالله خدا دامنتو سبز کنه به حق این شب زیبا

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبی یکی با دوتا متفرمین یکی ظهر یکی شب 

متفورمین‌هات دوز چندن ؟؟ 

برای هم متفورمین نوشت دوز. ۵۰۰ ولی روزی یکی ‌،، دیگ نخوردمش 

ولی لتروزول شبی ۳ تا برام نوشت اول دوتا نوشته بود بعد ک نتیجه نداد گفت ۳ تا بخورم امپول سینال اف هم برام نوشت با مکمل اینوفولیک 

متفورمین‌هات دوز چندن ؟؟  برای هم متفورمین نوشت دوز. ۵۰۰ ولی روزی یکی ‌،، دیگ نخوردمش  و ...

متغرمین گلوکوفاژ 500 لتروزول هم شبی دوتا بود من یادم نبود شبی یکی میخورم تا ده شب بعدش هم سونو فولیکول و امپول ازاد سازی 

💔

متغرمین گلوکوفاژ 500 لتروزول هم شبی دوتا بود من یادم نبود شبی یکی میخورم تا ده شب بعدش هم سونو فولیک ...

اهاان منم مثل تو گلوکوفاژ خوردم 

فولیکولات خوب بودن ؟؟

منم روز ۱۲ سونو دادم ولی دیگ امپول ازادسازی بهم نداد 

سلام عزیزیم حامله شدی؟

سلام عزیزم 

والا دو سه روز دیگ موعد پریودمه ولی همه‌ی علائم پریود رو مثل ماه‌های قبل دارم مطمئنم پریود میشم☹️

تو سونو دادی ؟؟؟ همه چیز خوب بود. ؟؟فولیکولات چند بودن ؟؟