2777
2789
عنوان

خانمهای خوووووس سلیقه بیاین🥲بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 57 پست

کت و شلوار دم پا بدوز جلوی کت و روی استیناشو مروارید دوزی کن یا یه طرف کت مثلا بلند تر باشه حالت برگی توش چین داشته باشه و جلوشو سنگدوزی کن استیناشو سه ربعشو زیرشو تور بده و یهوچین ریز کوچولو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کت و شلوار دم پا بدوز جلوی کت و روی استیناشو مروارید دوزی کن یا یه طرف کت مثلا بلند تر باشه حالت برگ ...

چقدر خوش سلیقه هستید خیلی خیلی ممنونم عزیزم 

این ایده خیلی بهم کمک میکنه😘😍🙏

کاربری مشترک

انشاءالله خوشبخت بشی عزیزم❤🌺

به نظر من برای خواستگاری و بله برون کت و شلوار یا کت و دامن شیک و مناسبتره.

پیراهن رو بزار برای مراسم های بعدت مثل عقد یا اگه رسم حنابندون دارین برای حنابندون...

جالب نمیشه تمام مراسمها پیراهن بپوشی...

بازم نظر و سلیقه خودت مهمه گلم.

کت و شلوار دم پا بدوز جلوی کت و روی استیناشو مروارید دوزی کن یا یه طرف کت مثلا بلند تر باشه حالت برگ ...

اگه مروارید میزنی همش یه اندازه باشه تو خط های عمودی افقی ولی اگه سنگدوزی میکنین فقط جلوی کت پر و شلوغ حالت گل و بلبل باشه خودم اولی رو بیشتر دوست دارم دخترونه تره

انشاءالله خوشبخت بشی عزیزم❤🌺 به نظر من برای خواستگاری و بله برون کت و شلوار یا کت و دامن شیک و منا ...

خیلی ممنونم عزیزدلم 

بله بله برون ما یکم سنگین هست یعنی جشن بزرگ نیست و اکثرا بزرگهای فامیل ما و داماد هستن بخاطر همین میخوام سنگین و رسمی باشم 

انشالله برای عقد و حنا بندون پیراهن میپوشم😍😘

کاربری مشترک
خیلی ممنونم عزیزدلم  بله بله برون ما یکم سنگین هست یعنی جشن بزرگ نیست و اکثرا بزرگهای فامیل ما ...

کار خوبی میکنی گلم.

چون میگی باید لباست پوشیده باشه، پس پیراهن کوتاه نمیتونی بپوشی. پیراهن بلندم برای بله برون نپوشی بهتره.

پس بهترین انتخاب، کت و شلوار یا کت و دامنه...