2777
2789
عنوان

بهترین سن برای رفتن به مهد کودک

700 بازدید | 21 پست

بهترین سن برای رفتن به مهدکودک به ویژگی‌ها و نیازهای هر کودک بستگی دارد. اما در اکثر موارد، بعد از سن سه سالگی، کودکان آمادگی لازم برای شروع تجربه مهدکودک را دارند. در ادامه به برخی از عواملی که در تعیین بهترین سن برای رفتن به مهدکودک تأثیرگذار هستند، می‌پردازیم:

توسعه اجتماعی: وقتی که کودکان به سن مهدکودکی می‌رسند، نیاز دارند با همسالان خود ارتباط برقرار کنند و در محیطی اجتماعی فعالیت کنند. مهدکودک به آنها فرصت می‌دهد با دیگر کودکان تعامل داشته باشند و مهارت‌های اجتماعی خود را تقویت کنند.

استقلال: رفتن به مهدکودک می‌تواند به کودک کمک کند تا استقلال بیشتری برای خودش پیدا کند. در این محیط، کودکان باید بتوانند خودشان مسئولیت‌هایی مانند تغذیه، بهداشت شخصی و پوشیدن لباس‌های خود را برعهده بگیرند.

آمادگی تحصیلی: اغلب مهدکودک‌ها برنامه‌های آموزشی و فعالیت‌هایی را ارائه می‌دهند که به کودکان در یادگیری مفاهیم پایه مانند اعداد، حروف و شکل‌ها کمک می‌کند. بنابراین، وقتی که کودکان آمادگی تحصیلی بدست آورده‌اند و توانایی تمرکز و یادگیری را دارند، می‌توانند از مزایای تحصیل در مهدکودک بهره‌برداری کنند.

شما هم موافقین؟

منبع:

سن مناسب مهد کودک 

https://aramekidsland.com/بهترین-سن-رفتن-به-مهدکودک👩🎓/

بهترین سن برای مهد کودک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من زیر ۴ سال اشتباهه محضه

میشه بگی ینی چی دخترمن ۳سالشه اسم بنویسم ننویسم موندم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

خوبه تو مطلبی که نوشتی زده به ویژگیهای کودک ربط داره ، دیگه چرا موافق زیر ۴ سال نیستی 

بچه ها خیلی قویتر و با فهم تر از اونی هستند که فکر میکنید 

نوع تربیت توی خانواده هست که خیلی عذر میخوام کودک رو ناخوداگاه خنگ نانازی لوس یا حتی دست وپا چلفتی بار میارن 

اگر دلسوزی بیش از اندازه نداشته باشیم بچه ها خیلی زود به بلوغ اجتماعی میرسند 

...

مربی بودم و هستم دختر خودم هم از ۳ سال و نیمگی بردمش 

از سال ۹۶ عضوم تعلیق بودم 🥸🤣
میشه بگی ینی چی دخترمن ۳سالشه اسم بنویسم ننویسم موندم

سر بچه اولم این اشتباهو کردم و هنوز که هنوزه دارم تاوانشو میدم البته بچه ی منخیلی بهم وابسته بود اکثرا برا مهد گریه می کرد.

عمرا بچه ی دومم رو تا قبل این سن ببرم

واقعا تو روحیه شون اثر میذاره و فراموش نمی کنن

دخترم پنج سالشه دو روزه رفته گفته ک سوره توحید و شعر سلام حفظ کنه سوره توحید قبلا حفظ بوده بلده اما ...

شما نباید همین امروز سعی کنی حفظ کنه ، اونا توی مهد مدام تکرار میکنن خودشون هم ، شما فقط ریتمشو یاد بدین و با هم روخوانی کنید 

موقع رفتن تو راه با هم بخونید ، مدام تکرار نکنید بدش میاد هی نگید بیا شعرتو حفظ کن اصلا 

تو خونه خودتون زیر لب زمزمه کنید بشنوه ولی تاکید نداشته باشید

از سال ۹۶ عضوم تعلیق بودم 🥸🤣