2777
2789

من یه خواستگار داشتم بنا به دلایلی کات شد... الان به شدت دلتنگشم اونم همینطور... ولی چون با یکی تو رابطه اس نمیتونه برگرده به من.... ولی من خیییییییلی بی قرارشم. دارم داغون میشم

دلتنگت بود با کسی تو رابطع نمیرفت دعانویسی و جلب محبت هم همش خرافه هست و خودت داری ب خودت تلقینش میکنی

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتنگت بود با کسی تو رابطع نمیرفت دعانویسی و جلب محبت هم همش خرافه هست و خودت داری ب خودت تلقینش میک ...

آخه ما بدجور کات کرده بودیم... نمیشد بیاد. مامانم اتمام حجت کرده بود که نباید ادامه پیدا کنه

نامزد کرده یا دوست دخترشه؟ اگه هردو همو میخاین برگردین پیش هم خب

نه فامیلشونه... فقط خانواده پسر میدونه خانواده دختره فقط مامانش میدونه. میگه گناه داره دختره رو به چه بهونه ای ردش کنم؟ ولی این دلتنگی جفتمون رو داره داغون میکنه. میترسه بیاد جلو خانوادم بگن نه از اینجا مونده از اونجا رونده بشه