2777
2789
عنوان

ی حس ذوق برای بی ذوقیم دارم🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 21 پست
چون دوستای داداشمم دعوت کردیم و ایده دیدیم توی اتاقش تو خونه خودمونه اما خونرو میان میچینن دیگ... ت ...

نه خب به خونه بیرون بودن نداره این راحتی که میگی 

به مهموناس 

مه بابا ذوق اونطوری هم نمیخواد کار خاصی هم نیس ادم انجام بده 

سختش نکنننن

فقط اگه دپرسی پاشو برو خرید یا پیش کسی که حالت باهاش خوبه 

یکم از دپی بیایی بیرون همین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نه خب به خونه بیرون بودن نداره این راحتی که میگی  به مهموناس  مه بابا ذوق اونطوری هم نمی ...

ن خب ما مثلا راحتیم توی خونه و تولدامون اونجوری رسمی نیستیم

تو وقتی بیرون میری باید با توجه ب آب و هوا لباس بپوشی، و نمیتونی ی سری کارایی ک تو خونه انجام میدیو انجام بدی.‌..

و فضای بیرون ی میز و صندلیه یا ی آلاچیق گندس ک محدودیت داره...

تو خونه خیلیاام محدودیت دارن همسایه ها اذیت میشن یا حالا هرچی اما ما این چیزارو نداریم توی تولدا...

مثلا بری بیرون تولد بگیری هرچقدرم صمیمی باشی اما بچه نمیتونه با دوستاش کامل با اسباب بازیاش بازی کنه اما تو خونه راحت بازی میکنن...

منظورم از این نظره

من لباس گرفتم و همه چیز برا فردا اوکیه ناخنامو امشب ترمیم میکنم و فرداام دوستم آرایشگره خودش ی ارایش ملایم انجام میده ابرو و مژه اینام همشون اوکی شدن تو همین یکی دو روز پیش

اما در کل دوست داشتم ی تغییر دیگ بکنم میدونی

ب خاطر تولدم نیست واقعا 

خیلی وقته تغییر میخوام

مثلا یهویی موهامو کوتاه کنم...

یا رنگشون کنم

الان تنها تغییرش اینه ک صافشون کرده بودم دوباره فر شدن...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز م تو تاپیک پرسیدین درمورد کفش موقعیت طوریه که مناسبشم‌نمیتونم بخرم

چرا تو همون تاپیک جواب ندادی؟

قفلش کردن؟

سنشو پرسیدم.

نمیدونم باور کنم یا نه...

تو سایت خیلی تاحالا دزدی شده‌...

فکر ‌میکنم مادر پدر تحت هر شرایطی کار میکنن تا بتونن بچشونو ساپورت کنن... یعنی این کاریه که خودم برا بچم‌ میکنم‌...

من هرتاپیکی ک میرم سوال پرسیدن بچه دار بشم یا ن، بهش میگم از آیندش مطمئن باش...

و این مطمئن نبودنا و توجه نکردن ب حرفای درست... نتیجش آسیب روحی ب ی بچه کوچولوعه...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چرا تو همون تاپیک جواب ندادی؟ قفلش کردن؟ سنشو پرسیدم. نمیدونم باور کنم یا نه... تو سایت خیلی تاح ...

دخترم کلاس سومه 

اینکه اعتماد نمیسه کرد درسته 

زندگیا طوری شده ادم کم میاره واقعا سخته سخت

دخترم کلاس سومه  اینکه اعتماد نمیسه کرد درسته  زندگیا طوری شده ادم کم میاره واقعا سخته س ...

یکم مسخرس تاپیک یکی دیگرو ب ی موصوع دیگ بکشونیم الکی...

چون اونجا ‌گفتید دخترتون کفش نمیتونه بخره، فکر کردم حتما کار میکنید و این ماه مثلا نمیتونید کفش بخرید...