2777
2789
عنوان

شب مهمون دارم ولی خیلی خستم

618 بازدید | 30 پست

دیشب تا صبح نخوابیدم پسرم نزاشت بخوابم مریض شده همش بیقرارس میکرد 

بعد شوهرم ب جای اینکه کمکم کنه غر غرم میکرد بهم ک ساکتش کن ...بلد نیستی ارومش کنی 

اینا ب کنار 

ظهری زنگ زده میگه شام مامانم اینا میان اونجا 

از اونموقع خونه رو مرتب کردم الانم میخوام شام بزارم ولی خیلی خستم

از اونورم وقتی میان اصلا کمک نمیکنن 

اعصابم خوردددهههه

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚

بگو خسته ام ،از بیرون غذا بیار ،

حداقل دیشب خبر میدادن میخوان ییان

همه چی شده پارتی و پارتی بازی،خداجونم پارتی ما هم تویی،خودت هوامونو داشته باش،ما فقط تو رو داریم🥰🥰❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاک، ببخشیدا بهشون بفرمایید از بیرون برا ننه جانشون غذا سفارش بدن

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
بگو خسته ام ،از بیرون غذا بیار ، حداقل دیشب خبر میدادن میخوان ییان

یبار این کارو کردیم بهشون برخورد کلیم حرف پشتم زدن ک زنت بلد نیست غرا درست کنه ما اگه غذا از بیرون میخواستیم میرفتیم رستوران

دیگه وقتی شوهرا متوجه نستند چکار میشه کرد بیشتر اعصاب خودت خورد نکن یه چیز ساده درست کن

ساده ام بزارم ناراحت میشن میگن بی محلمون کرده

الهی بگردم چه شرایط سختی داری غذاتو بذار درست شه بعد یکی دو ساعت بخواب..تا شب کلی وقت هست

میگم خب هم خودم هم پسرم سرما خوردیم بخاطر همین نمیخوایه ی بند گریه میکنه الان از دیشب تا حالا نیم ساعته خوابیده

یبار این کارو کردیم بهشون برخورد کلیم حرف پشتم زدن ک زنت بلد نیست غرا درست کنه ما اگه غذا از بیرون م ...

چه پررو ،،،،خوب یه غذا ساده درست کن ،بزار هر چی میخوان بگن ،اهمیت نده 

مثلا مرغو بزار قابلمه با رب و زرد چوبه بزار بپزه ،برنجم کته کن

والاااااا

همه چی شده پارتی و پارتی بازی،خداجونم پارتی ما هم تویی،خودت هوامونو داشته باش،ما فقط تو رو داریم🥰🥰❤❤
ساده ام بزارم ناراحت میشن میگن بی محلمون کرده

ببین حالا هرچی درست میکنی به کنار
ولی شب بهشون بگو که بچت مریض بوده و دیشب نخوابیدی و امروز اصلا آمادگی مهمون نداشتی
یجوری بگو که سری بعد حداقل از دو روز قبل خبر بدن...و اینکه مهمونی اومدن رو با خانوم خونه هماهنگ میکنن
مردا که کار نمیکنن بهشون بگی شب میایم خونتون..!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃