2777
2789

دیروز دادگاه طلاق توافقی داشتیم. رفتم دادگاه اومدم.اومدم خونه مامانم خیلی حالم بده چیکار کنم ک خوب بشم. دارم افسردگی میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه این زندگی هر چقدرم بد بوده وقتی به جدایی میرسه جای زخمش طول میکشه تا ترمیم بشه.

هیچ کس مثل خودتون نمیتونه بهتون کمک کنه

سرتون رو گرم کنید مشغله هاتون رو زیاد کنید تا فرصت فکر کردن نداشته باشید و شبها از خستگی خوابتون ببره

چرا از شوهرت بترسی 

نمیدونم همیشه ازش ترس دارم خوب ک فکر میکنم میبینم از عکس العملش رفتاراش و حرفاش مبترسم. اینکه همش به من میگه تو بعدا پشیمون میشی. تو. بدبخت میشی من بدختیات رو میبینم

خب حق داری و‌طبیعی هست. اینم مثل یه سوگ‌میمونه و باید زمان بگذره. خانوادت پذیرفتن طلاقتو؟

خانوادم نمیدونن هنوز فکر میکنم دیگه آشتی کردیم و داریم زندگیمونو میکنیم ولی نمیدونن ما دادکاهمونم رفتیم و تموم شده فقط محضر مونده