2777
2789

آقا انقد مثل نقل و نبات بدون تجویز پزشک ویتامین ب مصرف نکنید.

تحقیقات جدید نشون داده با سرطان ریه ارتباط مستقیم داره!

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا اینا رو سر خود نزنین🤦🏼‍♀️شوک انافلاکتیک کشنده س

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خب اینا یکی هستند

توی ادرار دفع میشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برا چی  من دو روزه از شدت کم خونی و بی حالی رو به موتم  بسکه ضعیف شدم

برو دکتر آزمایش بده بعد دارو مصرف کن

عوارض نوروبیون هم ببین چیه

سرخود هیچی مصرف نکن

اگه کم خون هستی سنگدونِ مرغ بپز بخور شاید دوس نداشته باشی اما خیلی خونسازه

آقا انقد مثل نقل و نبات بدون تجویز پزشک ویتامین ب مصرف نکنید. تحقیقات جدید نشون داده با سرطان ریه ا ...

چه نقل و نباتی

من اینقدر ویتامین و این جور چیزا به بدنم نرسیده که خیلی ضعیف شدم 

جوری که دو روزه افتادم گوشه خونه از بی حالی و کم خونی زیاد

قضیه من فرق داره 

هر روز که نمی‌زنم 

برو دکتر آزمایش بده بعد دارو مصرف کن عوارض نوروبیون هم ببین چیه سرخود هیچی مصرف نکن اگه کم خون هس ...

می‌دونم مشکلم چیه هر وقت پریود میشم به خاطر کم خونی و علائمش کلی اذیت میشم 

نزدیک خونمون دکتر زن نداره همشون مرد هستن 

من خجالت میکشم بگم پریودم 😪🤦

می‌دونم مشکلم چیه هر وقت پریود میشم به خاطر کم خونی و علائمش کلی اذیت میشم  نزدیک خونمون دکتر ...

سلام عزیزم ۲ تارو همزمان نزنید

هیچ تاثیری برای شمانداره و دفع میشه از بدن.

با فاصله یک هفته یا چندروز بزنید.

قبلش هم آزمایش بدین بهتره.

نوربیون بین اینا قوی تره.