2777
2789

دختر باید کم حرف بزنه منم کم حرف زدم احساس میکنم بد برخورد کردم😔🙄 اصلا خودم نبودم چون اگه خودم بودم کلی حرف میزدم و کلی سوال ولی اینو یه کاربری گفت منم دیگه زیاد حرف نزدم و سوالم نپرسیدم گفتم اروم تر و کم حرف تر برخورد کنم فکر کنم اونا ناراضین و دیگه کنسل شد😏😏

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسائل مهم زندگیتو به توصیه کاربرا انجام میدی🤪

خب گفتم اونا تجربشون بیشتر اشتباه کردم؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

اگر سرنوشت شما با اون آقا باشه حتما برمیگردن و ربطی به نحوه رفتار شما نداره  ولی به نظرم خودت باش . 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

ازکجا فهمیدی تجربشون از تو بیشتره؟

۱۴  ۱۵ ساله ها میان اینجا نظر میزارن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

حتما طرف به دلش نبوده اکثر دخترا کم حرفن تومجالس

پس کلا در کل کارم درست بوده یا نه؟؟

چون مراسم رسمی بوده حرف اوشون درست بوده دیگ قسمت نبوده انگار 

من همیشه پر حرفی میکردم و پرشور حرف میزدم این بار این کارو نکردم گفتم یخورده اروم تر باشم نمی دونم خوب شد یا بد شد؟

بله چون اینجا افراد با فرهنگ و دیدگاه خودشون نظر میذارن

کلا بنظرتون چه کاری درسته؟ در مراسم خواستگاری؟

پس کلا در کل کارم درست بوده یا نه؟؟

بنظرمن درست بوده بزرگترا حرف میزنن اخه شما حرف میزدی میگفتن زبون درازه نمیشه گف حقوق اقاپسرچقده ولی یبارم مادر پسره به من گفت چقد کم حرفی😕

باش اصن حق باتوعه👏