خانم های گل نی نی سایت بیاد از فوت وفن آشپزی خودتون بگید که هر غذایی رو چطور درست کنیم خوشمزه تر میشه، بعضی ها مثل من که تازه میخوان اشپزی کنن قلق برخی غذا ها رو نداریم حتی از روی دستور پخت انجام بدیم باز اونجوری که باید در نمیاد، فوت کوزه گری تون چیه؟؟ 🤩🥰
نمیدونم فقط میدونم این روزها رفتن سر قابلمه آشپزی کردن خیلی خز شده وقتی می تونی غذا سفارش بدی بیارن برات غذای آماده راحت حاضر اون کار زن های قدیمی بود می رفتند پای گاز آشپزی می کردن مسخره است بابا غذا از بیرون بگیریم ،مثل خرید اینترنتی که بهتره زنای شاغل و تحصیلکرده الان خرید اینترنتی کنن یعنی من خودم اگه یه روزی ازدواج کردم نه آشپزی می کنم نه خرید خیلی حضوری میرم هردو مدرن میکنم مثل کیک تولد که اونم آماده می خرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نمیدونم فقط میدونم این روزها رفتن سر قابلمه آشپزی کردن خیلی خز شده وقتی می تونی غذا سفارش بدی بیارن ...
انگار ی ربات این کامنت و گذاشته ازبس بی احساسی توش موج میزنه، عزیزم غذا درست کردن ربطی به تجرد و تأهل نداره من واقعا گاهی برای اینکه حالم خوب شه روحیه م عوض شه آشپزی یا شیرینی پزی میکنم و معجزه میکنه بوی ادویه یا وانیل ووو قطعا گاهی ک حسش نباشه از بیرون سفارش میدیم ک هم هزینه ش کمتره هم اطرافیان با خوردن غذاهای بیرون بیشتر قدر هنر آشپزیم و میدونن و البته اگه دستپخت خوبی ندارن بهتره بیشتر از بیرون سفارش بدی گلم الهی خوشبخت شی