2777
2789
عنوان

راز خوشمزگی غذا هاتون چیه؟ بیاد بگید چطور یه اشپز خوب بشیم؟؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 93 پست

نمیدونم فقط میدونم این روزها رفتن سر قابلمه آشپزی کردن خیلی خز شده وقتی می تونی غذا سفارش بدی بیارن برات غذای آماده راحت  حاضر اون کار زن های قدیمی بود می رفتند پای گاز آشپزی می کردن مسخره است بابا غذا از بیرون بگیریم ،مثل خرید اینترنتی که بهتره زنای شاغل و تحصیلکرده الان خرید اینترنتی کنن یعنی من خودم اگه یه روزی ازدواج کردم نه آشپزی می کنم نه خرید خیلی حضوری میرم هردو مدرن میکنم مثل کیک تولد که اونم آماده می خرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ماهی چه ادویه ای استفاده میکنید

خواهرشوهرم ماهی خوب درست میکنه عالی ندیدم هم چیز خاصی بهش بزنه جز نمک

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اینو میگم بدونید : ادویه فراوان ، ادویه فراوان ، ادویه فراوان! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نمیدونم فقط میدونم این روزها رفتن سر قابلمه آشپزی کردن خیلی خز شده وقتی می تونی غذا سفارش بدی بیارن ...

انگار ی ربات این کامنت و گذاشته ازبس بی احساسی توش موج میزنه، عزیزم غذا درست کردن ربطی به تجرد و تأهل نداره من واقعا گاهی برای اینکه حالم خوب شه روحیه م عوض شه آشپزی یا شیرینی پزی میکنم و معجزه می‌کنه بوی ادویه یا وانیل ووو قطعا گاهی ک حسش نباشه از بیرون سفارش میدیم ک هم هزینه ش کمتره هم اطرافیان با خوردن غذاهای بیرون بیشتر قدر هنر آشپزیم و میدونن و البته اگه دستپخت خوبی ندارن بهتره  بیشتر از بیرون سفارش بدی گلم الهی خوشبخت شی