2777
2789

فرستادم عزیزم

تو هم دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم 

گلم انشاءالله سالمه خیالت راحت 

به خواهر منم با درصد بالا گفتن بچه سندروم داره ولی امینو گفت سالم سالمه 

نذر شیر برای علی اصغر رباب کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی خوب بود غربالگریمم مشکلی نداشتم باشوهرم ۱ژن مشترک داریم بخاطر اونه

فامیل هستین عزیزم چطوری فهمیدی ژن مشترک دارین ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره عزیزم پسرعمه م هست قبل بارداری جفتمون آزمایش ژنتیک دادیم معلوم شد۱ژن مشترک داریم

اهان منم با شوهرم پسر خاله دختر خاله هستیم ماهم قبل بارداری یه ازمایش دادیم گفت اگه این مشکل داشت یه ازمایش دیگه هست هزینه اش زیاد باید بدین ولی خداراشکر مشکلی نداشت انشاالله از شماهم مشکلی نداره گلم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
امنیوسنتز خیلی حساس و مهم هستش لطفا برید پیش یه پریناتولوژ انجامش بدید دکتر سعیده شاه علی یکی از با ...

ممنونم عزیزم من کرمانشام انجام دادم وخداروشکرمشکلی پیش نیومد بچه مم سالمه