2777
2789

از پایه هشتم هم سوال میاد؟یعنی اگر نخونیمش شانس قبولیمون میاد پایین؟شما چه قدر وقت گذلشتین برای خوندن؟و کسی هست بدون کلاس قبول شده باشه؟

کدوم شهری؟

خیلی از جاها نهایت ۱۰ نفر قبول میشن

چون تیزهوشانی های ششم مستقیم میرن تیزهوشان نهم 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                                                                                   کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                                                                                 سرت تو ماتحت خودت خاله خانباجی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟ خیلی از جاها نهایت ۱۰ نفر قبول میشن چون تیزهوشانی های ششم مستقیم میرن تیزهوشان نهم  ...

ن دیگه این قانون بردلشته شد اوناهم باید امتحان بدن دوباره

مطمئنی؟همه سایتا زدن که از هشتم هم میاد

من مشاور دارم

تمام شاگردای مشاورم امسال رفتن تیزهوشان دیگه اون بهتر میدونه

میگه عمده سوالات از پایه نهمه

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
کدوم شهری؟ خیلی از جاها نهایت ۱۰ نفر قبول میشن چون تیزهوشانی های ششم مستقیم میرن تیزهوشان نهم  ...

این از کجا در اومد

نه عزیز ازمون برای همه برگزار میشه

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..