2777
2789
عنوان

چی به مادر شوهر بگیم

264 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

من بزودی نوزادم بدنیا میاد، مادرشوهرم و پدرشوهرم و برادر شوهرم میخوان بیان چندروز خونه ما بمونن به بهونه ی دیدار نوه، خونه ما کوچیکه و حتی تو ماه های قبل که اومدن من بخاطر نامحرم بودن برادر شوهرم کلی گرما کشیدم. الانم چون به دلیلی همسرم بزودی باید از شهر بره، مجبورم برم خونه مادرم تنها نباشم.

الان هم توقع دارن کلید خونه بدم بهشون هم بیان بمونن درحالی که نه من نه همسرم خونه نیستیم. چجوری بهش بگم بعد دیدن بچه برن، خونه اقوام دیگه شونم نزدیک شهرماست. خودشون شهر دور تری زندگی میکنن، چجوری باید بهشون بگیم، و اینکه آیا غیر منطقیه من نخوام وقتی خونه نیستم کسی تو خونه ام باشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت باید بگه ما نیستیم.بچتون که هنوز دنیا نیومده برا چی میان؟توام بخاطر زایمان میخوای بری خونه مامانت؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
منطقیه خواستت ولی خب از اول نباید رو میدادی الان فکر نکنم چاره ای داشته باشی مگر اینکه همسرت مستق ...

رو ندادم اتفاقا سکوت کردم و با تعجب نگاشون کردم. هربارم گفت اصلا نگفتم بیاید. آره باید همسرم بگه، بنظر شما چی بگه که نتونن بحث راه بندازن؟

بگه خانمم نیاز به استراحت داره منم که نیستم نمیشه مزاحم خانواده همسرمم بشید خوبه؟؟

من حودم مشگلی ندارم ..ولی خوب تا حالا هم پیش نیومده که بدونم چجوره حسش ..در کل مهمونامم تا خودمون خونه نباشیم نمیان ..ینی نمیمونن....

اگه شوهرت ناراحت میشه بهتره کل کل نکنی ..باید خودش بفهمه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

صاف و مستقیم صحبت کن که دلخوری پیش نیاد

بگو تشریف بیارین خونه مامانم..

طبیعی که تا چهل روز بعد از بدنیا اومدن خونه مامانت باشی

بگو ما رسم مون اینجوریه زودتر م بگو که با کلی بارو بندیل نیان..

زن زاعو جاش خونه مامانشه

بگو مادرت بیاد خونه تو

بعد همش جلو شون بگواه من چطوری بچه شیر بدم سخته اه چطوری لباس راحت بپوشم

پذیرایی اصلا نکن ازشون حرف نزن اخم کن دو روز میرن

والا خانواده شوهر من بدون دعوت اومدن و زنگ زدن بقیه شون هم بیاد اخم و بی محلی کردم بهتر شدن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من حودم مشگلی ندارم ..ولی خوب تا حالا هم پیش نیومده که بدونم چجوره حسش ..در کل مهمونامم تا خودمون خو ...

نه شوهرم درک میکنه ولی دوست دارم بتونیم یه حرف حساب که بحث راه نندازن بگیم بهشون

رو ندادم اتفاقا سکوت کردم و با تعجب نگاشون کردم. هربارم گفت اصلا نگفتم بیاید. آره باید همسرم بگه، بن ...

اره البته ملایم تر که کدورت به وجود نیاد

مثلا بگه خانمم معذب وقتی من نیستم نمیتونه پذیرای مهمون باشه

دوست نداریم در نبودمون کلید به کسی بدیم

موقعیت بدی داری.

اگه بگی دلخوری بدی پیش میاد.

دیگه نه شما رو تحویل میگیرن نه بچه ات رو.

فکر کنم باید تحمل کنی متاسفانه برای اینکه شر درست نشه. بعد به دنیا آمدن بچه مادر نیاز به آرامش داره سعی کن کنتاکت باکسی نداشته باشی البته می‌دونم خیلی از بابت این ماجرا حرص میخوری. ولی چاره ای هم نداری.اون ها باید شعور داشته باشند که ندارند.