من بزودی نوزادم بدنیا میاد، مادرشوهرم و پدرشوهرم و برادر شوهرم میخوان بیان چندروز خونه ما بمونن به بهونه ی دیدار نوه، خونه ما کوچیکه و حتی تو ماه های قبل که اومدن من بخاطر نامحرم بودن برادر شوهرم کلی گرما کشیدم. الانم چون به دلیلی همسرم بزودی باید از شهر بره، مجبورم برم خونه مادرم تنها نباشم.
الان هم توقع دارن کلید خونه بدم بهشون هم بیان بمونن درحالی که نه من نه همسرم خونه نیستیم. چجوری بهش بگم بعد دیدن بچه برن، خونه اقوام دیگه شونم نزدیک شهرماست. خودشون شهر دور تری زندگی میکنن، چجوری باید بهشون بگیم، و اینکه آیا غیر منطقیه من نخوام وقتی خونه نیستم کسی تو خونه ام باشه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم باید تحمل کنی متاسفانه برای اینکه شر درست نشه. بعد به دنیا آمدن بچه مادر نیاز به آرامش داره سعی کن کنتاکت باکسی نداشته باشی البته میدونم خیلی از بابت این ماجرا حرص میخوری. ولی چاره ای هم نداری.اون ها باید شعور داشته باشند که ندارند.