2777
2789

تیروئید و رماتیسم داشت میگه تیروییدخیلی بهتر شده رماتیسمم هم بهتر شده 

من الان خیلی ضعف عمومی دارم آزمایش دادم عصری می خوام برم دکتر خواهرم هم مثل من میگه از رماتیسم 

میگه با خام گیاهخواری خوب شده نمی دونم اعتماد کنم البته پیش دکتر رژیم خاص گرقته و دائم باهاش در ارتباط 

من همه چی می خورم ولی انگار جذب نمیشه 

نمی دونم برم پیش دکتر رژیم خام گیاهخواری بگیرم یا برم پیش دکتری که آزمایش نوشته مکمل بنویسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره کامل خام گیاه خواری نباشه مصرف گوشت رو به حداقل برسون ولی کامل حذف نکن مثلا هفته ای یکبار گوشت ...

خوارم میگه هموگلوبینم همیشه ۱۰ بود الان شده ۱۴ بدون گوشت 

یه بار یه دکتر مغز و اعصاب میگفت که یه بیماری داشته که خانم جوانی بوده و با علایم مشابه ام اس مراجعه کرده بود. دکتر که آزمایشات و ام ار ای نوشته فهمیدن خانم گیاه خوار بود و کمبود ویتامین و پروتئین حیوانی باعث این مشکلش شده. یا ضعف حافظه. هر بدنی با رژیم خاص سازگاری نداره، حتما باید آدم تحت نظر پزشک باشه

اگه میخوای رژیم بگیری حتما تحت نظر پزشک تغذیه باش راحت و اصولی وزن کم میکنی بدون گشنگی و عوارض من به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم رسیده بود به 91 از برج 9 تحت نظر پزشک تغذیه هستم هفته پیش دوباره نوبت داشتم 68 کیلو شدم 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم اصلا هم رژیمش سخت نیست رعایتش کنی سریع کم میشی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

اگه میخوای رژیم بگیری حتما تحت نظر پزشک تغذیه باش راحت و اصولی وزن کم میکنی بدون گشنگی و عوارض من به ...

منم کم کاری و پر خوری عصبی دارم زیاد اضافه وزن ندارم ۳ کیلو ولی خیلی حال عمومی بدی دارم

منم کم کاری و پر خوری عصبی دارم زیاد اضافه وزن ندارم ۳ کیلو ولی خیلی حال عمومی بدی دارم

قد و وزنت چنده گلم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤