2777
2789

سه پریود مکه خون ریزی نداری چجوری اقدام کنی؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

منم زایمان زودرس ۲۰ هفته داشتم به امید خدا این ماه میخام اقدام کنم ب منم گفتن احتیاجی نیست

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقاااا همین طورم

سه ماه پیش سقط کردم و این ماه دوباره اقدام کردم 

اینقدر میترسم ک خدای نکرده این دفعه چیزی نشه دیگه توانشو ندارم 

میمیرم این بار  

this is just the beginning

سلام خوبین منم پارسال سقط کردم ولی پیگیری کردم دیدم خودم باید تیروئیدمو کنترل کنم در زمان بارداری آسپرین بخورم چون غلظت خون داشتم

همسرم هم واریکوسل خفیف داره و dfiبالا 

اگر ازمایش نمی‌دادم و باردار میشدم دوباره این اتفاق حتما میوفتاد بنظرم شماهم ازمایش بدین چون سقط ضعیف میکنه بدنتونو 

انشاللااا ب سلامتتتت بدنیابیارییی توکل ب خدااااااافقططط من نذرنمک کردم

انشالله هممون عزیزم.منم نذر شیر علی اصغر امام حسین تروخدا دعام کنید..

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
منم دقیقاااا همین طورم سه ماه پیش سقط کردم و این ماه دوباره اقدام کردم  اینقدر میترسم ک خدای ...

نگران نباش استرس خودش سمه. میگن شکم اول اکثرا سقط میشه من خیلی تحقیق کرذم ۹۰درصد بارداری بعدی سالم بودن. 

بخودت ارامش بده. منم ک حالم بده یکاری کردم شوهرم محلم نمیده

دوستان من دو تا سقط داشتم سومی دخترم که ۴ سالش بنظزم بعد سقط ۶ ماه وقت بزارید بدنتون آماده بشه حرف دکتر درست اما خیلی ها دیدم سه ماه بعد باردار شدن باز سقط شده و سعی کنید موقع که ۶ ماه استراحت میدید ورزش کنید لگنتون قوی بشه و رژیم سالم داشته باشید و ماه که باردار شدید به مدت ۲ الی ۳ ماه که پرخطر هست استراحت کنید بعدش دیگه خیالتون راحت میشه و به زندگی عادی بر میگردد و بچه سالم میمونه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷