2777
2789
عنوان

خانم هایی که بارداری رو تجربه کردن و دارن میکنن،یه لحظه بیایید لطغا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 20 پست

نه کی میگه ماه اخر میاد ؟

دردی ک با استراحت خوب شه جز دردهای کاذب هست .پس استراحت کن بیشتر .کمتر راه برو ...

اگه راه میری بینش استراحت کن 

من زمان پسرم بشدت درد کشاله ران و زیر دل داشتم .فلج کامل بودم .

زمان بارداری دومم رو ب قبله بودم از درد 

ب زور امپول و شیاف تا دسشویی میرفتم 

پس نترس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اینطور نیستم ولی خواهرم که تازه زایمان کرد دقیقا اینطوری بود دکتر بهش گفته بود باید استراحت کنی شیاف هم استفاده کنی خداروشکر با خیریت براش گذشت

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

طول سرویکس من ۴۳بود تو انتی دکترم گفت عالیه ...منم درد های تورو دارم ...دارم میرم تو ۱۶ هفته ...نگران نباش چیزی نیست ...بچه های من دوقلو هستن دردام بیشتر هم هست 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
خدا حفظشون حنه

ممنون گلم...خدا نی نیت و نگه داره ❤️

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام