2777
2789
عنوان

درد بعداز عکس رنگی

240 بازدید | 23 پست

من ماه قبل رفتم عکس رنگی همون ماه بعداز نزدیکی یه چیز مثل آب دقیقا مثل آب بود از بدنم میومد نه رنگی بود نه غلیط. هم موقع رابطه درد شدید زیر دلم داشتم این ماه الان روز 12 سیکلم هست بازم اصلا نمیتونم رابطه داشته باشم درد دارم ماه قبل فکر کردم برای عکس بود ولی بازم این ماه موقع رابطه زیر دلم درد میگیره کسی می دونه طبیعیه یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برو همه علائمشون فرق میکنه 

من خواهرشوهرم بزرگم دردش وحشتناک بود 

کوچیکه میگفت نه اصلا دردش زیاد نبود

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

من این ماه باید برم بگیرم عکس  با این تاپیک استرسم بیشتر شد😫😫😫 عزیزم از تجربه ی عکس رنگ ...

میتونی بیهوشی بگیری عزیزم راحت تر برات 

البت خواب عمیق نیم ساعته 

یک مقدار هزینش بیشتره

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

من این ماه باید برم بگیرم عکس  با این تاپیک استرسم بیشتر شد😫😫😫 عزیزم از تجربه ی عکس رنگ ...

نه عزیزم استرس نداشته باش ولی به نظرم با بی هوشی انجام بده چون برای بعضی ها که مشکلی ندارن دردش خیییلی کمه ولی اگه خدایی نکرده گرفتگی یا مشکل کوچیکی باشه که بشه همون جا حلش کنن درد داره برو مرکز ابن سینا با بی هوشی خیلی انجام میدن البته اگر تهران هستید

فقط برو بیهوشی کلا ده دقیقه بیهوشت میکنن به یک خواب عمیق میری و بعد بیدار میشی و تمام 

من که نه خون ریزی داشتم بعدش نه درد 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹