2777
2789

حساسین یا نه یا اگه چیزی گفتن حتمن جوابشونو باید بدید یا نه فراموش میکنین؟؟ به خاطر اونها با شوهرتون دعوا میکنید 

اگه یه کارشون رو مختون بود چیکار میکنید ؟؟ من که متنفرم ازشون از همون اول مشکل اینجاست شوهرم هم نمیدونه طرف کیو بگیره 

ما که ۹ساله ازدواج کردیم

کامل کاتیم حتی نمیدونن چن تا بچه داریم

ولی خواهر شوهرم بعده این همه سال زنگ زد به شوهرم یه کاره که تو پولتو توی بورس باختی خدارو شکر

منم که فکر میکردم آدم شده و زنگ زده تا شنیدم اینو گفته به شوهرم گفتم میخواستی بگی ما ضرره مالی دادیم،تو و خانوادت ایشالا از جون ضرر کنید

اگه این ۹سال هم انتطار معجزه داشتم

الان کلا کَنده شدم ازشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من کلا بلد نبودم جواب بدم همش ی چیزی میگفتن ناراحت میشدم ولی سکوت میکردم چند دفعه هم ب خاطرشون با شوهرم دعوام شده ولی شوهرم میگه خودت جواب بده چرا میای ب من میگی

منم جدیدا نه ک خیلی حاضر جواب شده باشما اما دیگه حرف تو دلم نگه نمیدارم مودبانه یا ب شوخی جواب میدم حرفاشونو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا وجودشون آزار دهنده اس

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

همه یه حرفاشون به کتفممه اینجوری بیشتر حرص میخورن ولی جایی که مستقیم با خودم حرف بزنن خونسرد جواب میدم بازم حرص میخورن به خاطره اونا آرامش زندگیمو به هم نمیزنم با شوهرم دعوا نمیکنم ولی یه جاهایی بهش تذکر میدم

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه

دسته جمعی زیاد بیرون میرند ولی من و شوهرم هیچ وقت همراهشون نمی‌ریم

وقتی بر میگردند همه ش میگند خوب شو نیومدید خیلی بد بود دوباره هفته بعد با هم بیرونند 

نمی دونم فازشون چیه

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی

مثلا پدرشوهرم هیچ کمکی نمیکنه همش گیر میده چرا قبض آب و برق زیاد اومده.چون خونه مال اونه پیامکش می‌ره گوشی اون منم ناراحت شدم سرمو انداختم پایین فقط بعد مادرشوهرم باهاش دعوا کرده که چرا اونجوری گفتی بهش برو به پسر خودت بگو اونم گفته فلانی یعنی من قهر کرده 😐در حالی که فقط سرمو انداختم پایین از اون شب همش قیافه میگیره

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

مثلا پدرشوهرم هیچ کمکی نمیکنی همش گیر میده چرا قبض آب و برق زیاد اومده.چون خونه مال اونه پیامکش می‌ر ...

اره واسه ماهم همش تو قیافه آن تا به شوهرم میگم میگه تو شاید مقصریم نمی‌دونم چرا همش طرف اینارو میگیره چیکار کنم بیاد سمتم 

نه سعی میکنم همونجا با خنده جوابشون بدم هیچ وقت به همسرم از خانوادش نمیگفتم تا اینکه یبار خودشون سوتی دادن گفتن زنت بهت گفته ما این حرفارو زدیم شوهرمم با چشمای گرد باز😮 به من نگاه میکرد بعد

روی حرفهایی که میشنوم حساس هستم ولی اندازه یک شب فردا فراموش میکنم زندگی خودم میکنم بذار انقدر پشت سر و رودرو حرف بزنن تا از من جا بمونن🤣🤣🤣🤣

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

کلا خانواده شوهر ۷۰ درصدشون دوست دارن مطابق میل اونا باشی و اونجور دوست دارن رفت و آمد کنی و از خودت مایه بزاری این منو آزار میده خداروشکر که تونستم بفهمونم هردختری تو یه خانواده دیگه بزرگ شده و حد و مرزایی داره و قرار نیس بعد ازدواج کامل مطیع خواسته خانواده همسرش باشه

و اگه از کار و رفتاری خوشم نیاد محترمانه متوجه میکنم و بیشتر همسرم کمک میکنه 

اره واسه ماهم همش تو قیافه آن تا به شوهرم میگم میگه تو شاید مقصریم نمی‌دونم چرا همش طرف اینارو میگیر ...

من شانس آوردم شوهرم اصلا طرف خانوادشو نمیگیره وگرنه بیشتر حرص میخوردم خودشم دل خوشی نداره ازشون