2777
2789
عزیززززم خدا حاجت دلتو بده انشالله🤲 با تغذیه یا روش دیگه چطور؟

قربونت برم

دکتر مکمل و قرص و دارو اینا،امپول کلا هرچیزی داده بود

تغذیه هم گفته بود چی رو بخوریم چی رو ن

تخم گذاری رو هم امپول داد تخمکم ازاد شد گفت اقدام کنم قبل اقدام هم چکار هایی رو قرار بود بکنیم رو کردیم،منم فقط با یبار اقدام گرفت اونم روز تخمک گذاری

دکتر میگف ک فولیکولم هم خیلی خوبه چون اندازش ۲۱بود

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
میدونی برا من کلا هیچی نداد بعد اینکه کارش تموم شد گف پاشید منم گفتم پسر دکتر جنسیت چی،گف چیزی معلوم ...

ببین من ۱۳هفته و ۴روز بودم که گفت احتمالا آرزوی ستون فقراتش دختره.بعد از اون ۱۸هفته و ۴روز قطعا گفتن دختر.خودمم شک کرده بودم از همون روز اول چون بتام خیییلی زود بالا رفته بودبالای سه هزار بود اونم بعد از سه روز تاخیری پ ر ی😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم دکتر مکمل و قرص و دارو اینا،امپول کلا هرچیزی داده بود تغذیه هم گفته بود چی رو بخوریم چی ...

انشالله به حق این روزای عزیز اونی که میخوای بشه عزیزم واقعا درکت میکنم چون با برنامه ریزی رفتی جلو .باورت نمیشه ولی من تا ماه قبل هیچ کدوم از علائمام شبیه دختر نبود

ببین من ۱۳هفته و ۴روز بودم که گفت احتمالا آرزوی ستون فقراتش دختره.بعد از اون ۱۸هفته و ۴روز قطعا گفتن ...

اره والا با بتای بالا جای تعجب بوده خب،بتای من هم فردای موعدم ۴۰۰ اینا بود

دکتر ب منم گف برای اینکه میخوای جنسیت رو بفهمی شانزده هفته برو

منم منتظر میمونم شانزده تموم بشه میرم

اره والا با بتای بالا جای تعجب بوده خب،بتای من هم فردای موعدم ۴۰۰ اینا بود دکتر ب منم گف برای اینکه ...

ب ی ض ه دیر میزنه بیرون و توی سونو اولش مشخص نیست.انشالله پسره خبرشو حتما بهم بده.کجا زندگی میکنی حالا

انشالله به حق این روزای عزیز اونی که میخوای بشه عزیزم واقعا درکت میکنم چون با برنامه ریزی رفتی جلو . ...

اره بخدا باورم نمیشه ولی شوهرم میگه دیگه بپذیر ک دختره

چرا داری طولش میدی،میگم نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم

بخدا ما هردو عاشق دختریم ولی بازم ته دلمون دوس داشتیم از هردو جنسیت داشته باشیم خب

ولی بازم خواست خداس دیگه نمیشه بزور ازش چیزی رو گرف

فقط دعا میکنم ک سالم باشه

اره والا با بتای بالا جای تعجب بوده خب،بتای من هم فردای موعدم ۴۰۰ اینا بود دکتر ب منم گف برای اینکه ...

عزیزم بی بی چک زدی اول یا آز دادی؟؟؟؟ 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اره بخدا باورم نمیشه ولی شوهرم میگه دیگه بپذیر ک دختره چرا داری طولش میدی،میگم نمیدونم چرا نمیتونم ...

الهی🥺...امیدوارم جنست جورشه خواهربرات دعا میکنم توم واسه زایمانم دعا کن استرس دارم