2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما توخونه شو.رت میپوشید؟؟؟؟ من۳۶هفته و ۵روزم ترشحی ندارم ولی خب شور.ت نمیپوشم  میگم شاید عفو ...

بپوش زود به زود عوض کن که تر شحاتت رفع شه و شورتت رطوبت بدن و هرچی که هست و بخودش بگیره نه اینکه باز جذب بدن خودت شه

الهی🥺...امیدوارم جنست جورشه خواهربرات دعا میکنم توم واسه زایمانم دعا کن استرس دارم

استرس عادیه من الان برای بچه دومم هم استرس زایمانش رو دارم ولی باید بالخره بدنیا اورد خب

پس عادیه عزیزم نگران هیچی نباش

انشالله بسلامتی زایمان میکنی

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
زنده باشه .۲۷ ساله م.بچه ی اول

ای جااانم پس برای تو فرقی نمیکنه دختر یا پسر

چون بچه اول من خیلییی دوس داشتم دختر باشه

وقتی گف ک دختره انقد اونجا گریه کردم ک از شوق

دختر بخدا یچیز دیگه هس،یعنی محبت بین پدرو مادرو چند برابر میکنه با اومدنش

انشالله بسلامتی بغلش بگیری عزیزم

ن عزیزم من دو روز قبلش و یروز بعدش بی بی چک زدم هاله کمرنگ افتاد

میگن هاله بیافته پسرع پررنگ بشه دختره 

من دیروز بی بی چک  زدم پررنگ شد حالا نمیدونم چقدر درسته 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ای جااانم پس برای تو فرقی نمیکنه دختر یا پسر چون بچه اول من خیلییی دوس داشتم دختر باشه وقتی گف ک د ...

فدای تو .خدا دختر گلیتو واست نگهداره عاقبت بخیر سه. من ازین میترسم بشه هووی خودم. و شوهرم محلم نذاره🤣🤣🤣😁😁😁

حالتات رو بگو یه چند مورد رو

اوایل فشارم همش میفتاد بعد یه مدت خوب شد

حالت تهوع دارم ولی بعضی وقتا اونم یذره فقط

از اول بارداریم تا سه ماهگیم لکه بینی داشتم بخاطر پایین بودن کوچولو

الانم ده روزی میشه سردرد امونمو بریده،یعنی سردرد میکشه ها منو بخدا

هرچیزی هم میخورم تا حالا نشده از بویی یا چیزی بدم بیاد

سر بارداری دخترم از گوشت قرمزو ماست بدم میومد حالمو بدمیکرد ولی سر این بارداریم همه چیزی میخورم