2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا نه چه ربطی داره

یعنی چی چه ربطی داره؟؟؟😐

من سونوی دوازده هفته رو میگم

ب من دکتر سونو گف چیزیش مشخص نیس یعنی تشکیل نشده فلا

منم انقد اصرار کردم اونم گف احتمالا دختره

حالا موندم ک درست گفته یا ن

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
اومدید بگید ببینم برای کسی بوده توی سونوی غربالگری اول جنسیت بچه رو اشتباه بگن؟؟

تاپیک برج ۱ و ۲ چه ربطی به الان داشت ؟شمام اومدی که فقط یه چیزی گفته باشی و بری 😏باش هر هر هر خندیدم🤣🤣

تاپیک برج ۱ و ۲ چه ربطی به الان داشت ؟شمام اومدی که فقط یه چیزی گفته باشی و بری 😏باش هر هر هر خندید ...

نوش جونت خندیدنت

برای تو هم تو سونوی غربالگری احتمال دختر داده بودن

یعنی الان بچتون دختره؟؟؟

نوش جونت خندیدنت برای تو هم تو سونوی غربالگری احتمال دختر داده بودن یعنی الان بچتون دختره؟؟؟

قربونت گلم❤️آررره دیگه همون از رو ستون فقراتش احتمال داد و همونم شد.حالا تو چی دوست داشتی باشه.شکم چندمته؟

خیال کردم منظورت اینه الآنم تاپیک زدی واسه جنسیت🤣🤣🤣🤣

ن بابا اصلا بخدا توی شوک هستم

من تحت نظر دکتر باردار شدم برای پسردار شدن چون یدونه گل دختر دارم وقتی احتمال دختر داد بخدا ناشکری نمیکنم ولی شوک شدم کلا

قربونت گلم❤️آررره دیگه همون از رو ستون فقراتش احتمال داد و همونم شد.حالا تو چی دوست داشتی باشه.شکم چ ...

میدونی برا من کلا هیچی نداد بعد اینکه کارش تموم شد گف پاشید منم گفتم پسر دکتر جنسیت چی،گف چیزی معلوم نیس ک الان چی بگم

منم گفتم ن توروخدا حداقل احتمال بدین،اینم گف ک احتمالا پس دختره

دکتر خودمم گف ب این سونوی دوازده هفته اعتمادی نکنم ولی بازم دو دلم کلا