2777
2789
عنوان

بعضیا واااااقعا بی فرهنگن

466 بازدید | 8 پست

دیشب ی تایپیک زدم موضوعش ب شدت برام مهم بود و از خانومای با تجربه اینجا نظر خواستم ...

ی عده دلقک صفت اومدن مسخره کردن و دنبال زیر بغل مار بودن 

ی عده هم ک معلوم شد چ عروس های ماری هستن واسشون شاخ داشت عروس و خواهرشوهر با هم راحت ک صمیمی ان

کدوم بود تاپیکت؟؟؟ همون ک خواهرشوهرت برای جهیزیه چیدن ب تو نگفتهبود؟؟؟ 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا تو عهد دقیانوس هستن 

هر مطلبی رو عنوان کنید میگن دارید عادی سازی میکنید و یه عده میگن حریم خصوصی رو مطرح نکنید نمیدونن این سایت برای همچین سوالایی طراحی شده 

می‌روم تا همه‌ی عمر به خود تکیه کنم.
بعضیا تو عهد دقیانوس هستن  هر مطلبی رو عنوان کنید میگن دارید عادی سازی میکنید و یه عده میگن حر ...

آره دقیقا درست میگی 

سایت زنونه اس برا همین چیزاس اینا ب زور میخوان فقط ب مسائل دعوایی ربطش بدن 

فرهنگ صفر انگار از نسل مغولهای قدیمن ن الانی

دقیقا نمیدونم چرا اینجا بعضیاا خانما دعوایی ن !اصلا برای ی خانم زشته این همه اهل دعوا و جنگ و جدال باشه  یبار نظری دادم اصلا چیز بدی نگفتم یهوو میخاستن ادمو قورت بدن  اینا تو واقعیت دیگ چی ان!!!

دقیقا نمیدونم چرا اینجا بعضیاا خانما دعوایی ن !اصلا برای ی خانم زشته این همه اهل دعوا و جنگ و جدال ب ...

کاملا حرفت درسته موافقم ی عده اینجا سراسر تنش و دعوان بعد اینجا میگن شوهرم فلانه خونواده اش بهمانه

حاضر نیستن ی نگاهی ب رفتار چندش آور خودشون کنن

اینجا من اکثرا نظر میدم دختر خانوما رو راهنمایی میکنم خیلیا میدونن متاهلم حتی نحوه ازدواج و آشناییمو تعریف کردم توو دلم موند ک توی عقدم نذاشتن تنها باشیم گفتن ن برا خودت میپرسی ب دروغ میگی برا زن داداشت 

چ دلیلی داشتم ک دروغ بگم ؟؟ مگه رابطه توو عقد جرم و گناهه؟؟

اینجا هستن دخترایی ک با دوز پسراشون رابطه دارن نمیگی اخ و گناهه فاز روشنفکری میگیرین  رابطه زن و شوهر رو مسخره میکنین؟؟