2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به این فک کن که اینجوری عمراقبول شی وسال بعداین وقتا دوستات تودانشگاهایخوب نشستن دارن کیف میکنن شمادوباره داری همون کتابارومیخوری وحرص میخوری وازحسادت داری میترکی

شاید کسل و بی حوصله هستی

انرژی کافی نداری

ویتامین های بدنت به خوبی تامین نیست

از طرف درسی هم بخوام بگم هدف نداری واسه درس خوندنت

اگرم هدف داری با عمق وجودت درک نکردی اونو و چون درک نکردی یه روز میخونی و چند روز بیخیال میشی

اگر عاشق هدفت باشی صد در صد میخونی هر روز

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
به این فک کن که اینجوری عمراقبول شی وسال بعداین وقتا دوستات تودانشگاهایخوب نشستن دارن کیف میکنن شماد ...

فقط جمله اخرت😂😂

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

منم همینجوری بودم و الان پشت کنکورم...

بخوای بخونی میخونی تنبلی نکن که به روز من دچار نشی

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

چوم عادت به خوندن نداری

عادت درس خوندن ک یهویی برای ادم ظاهر نمیشه 

شما اگه دو هفته مدوام روزی شیش ساعت درس بخونی (نه اینکه دو سه روز نه ساعت بخونی و چند روز چیزی نخونی) 

کم کم بهتر میشی و میتونی ساعت مطالعه اتو ببری بالا

ب کیفیتم اصلا فکر نکن 

کمیت ک باشه. کیفیتم خودش کم کم بیشتر میشه 

پس حتما خودتو بچشون سمت میزت و بخون

اگرم میبینی واقعا محیط خونه برات خسته اس و یا خیای از سرجات پا میشی، دو هفته مدوام برو کتابخونه

!! It's me

به این فک کن که اینجوری عمراقبول شی وسال بعداین وقتا دوستات تودانشگاهایخوب نشستن دارن کیف میکنن شماد ...

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

اسی همین متنو کپی بگیر بزن دیوار اتاقت 😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

میدونی ما درس خوندن رو مثل زجر کشیدن میبینیم اگه درس خوندن برامون مثل یک تفریح باشه و با لذت بخونیم خیلی بهتر و راحت تر میشه اگه همون چند صفحه که میخوایم بخونیم از سر ذوق و با علاقه زیاد بخونیم خوب اینجوری دوست داری بیشتر بخونی و درس خوندن رو مثل عذاب کشیدن نمیبینی