2777
2789
عنوان

توروخدا بگین سنگ کلیه مو چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8808 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترب سیاه که قیافه اش کشنده است، طعمش شنیدم همینه. 😭😭

شوهرمن تمام اینارو امتحان کرد. هندونه پخته.. خارشتر خارخاسک. کاکل ذرت..هر کی هرچی میکفت درست میکردم بهش میدادم‌.. از بالا میپرید پایین اخرشم مجبور شد عمل کنه

پارسا پسرمامان😍
چند ماه که عفونت میکنه... ازمایشات خوب بوده؟  بخصوص کراتینین نباید بالا بره... شوهرم همین مشکلو ...

ادرارم خون هست، دکتر هم‌گفت دفعش کن خط داره

چیکار کنم خوبر

همین الان داره اذیت میکنه

یه قرصی هست میگن ۶۰۰ هفتصده. مجبورم برم‌بخرم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
خودش چندماهه دفع نشده  هم درد دارم هم دکتر گفت خطرناکه کلیه تو از دست میدی سریع دفعش کن

آبجیمم اینجوری بود رفت بیمارستان عمل کردن براش درآوردن

اون که مربی تکواندو هم بود و کلی تحرک سنگین هرکار کرد خودش دفع نشد

وای منم سنگ کلیه دارم بدون هیچ دردی رفتم سونو انجام دادم یدفعه گفت دوتا کلیت سنگ داره اصلا پشمام ریخ ...

اذیتت نمیکنه؟

آبجیمم اینجوری بود رفت بیمارستان عمل کردن براش درآوردن اون که مربی تکواندو هم بود و کلی تحرک سنگین ...

چتد میل بود سنگش؟

شوهرمن تمام اینارو امتحان کرد. هندونه پخته.. خارشتر خارخاسک. کاکل ذرت..هر کی هرچی میکفت درست میکردم ...

دقیقا منم همه رو انجام دادم😭

عزیزم جعفری رو بجوشون و آبش رو بخور،  نه یک روزها، باید تو خوردنش مداومت کنی. عالیه

جقدر این کارای گیاهی رو بدم میاد و بد مزه ان

من عرق بابا آدم وخارشتر وگیاه بن سرخ خوردم وباید مرتب بخورم چون کلیه سنگ ساز دارم

ماله ما هم ارثیع البتع من اولین بارمه

خارشتر خریدم  برم خارخاسک بخرم اینبار

عزیزم خارخاسک وخارشتر باهم قاطی کن بذارتویخچال هرموقع تشنه میشی به عنوان اب بخور...البته بعضی ازدکترا میگن زیادیش باعث تحرک سنگ میشه ومیاد داخل لوله گیرمیکنه اونموقع کار اورژانسی میشه.انشاالله زودتر دفع بشه.راحت بشید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا