2777
2789

فکر کنید شما یه نقصی دارین حالا کسی که باهاش تو رابطه این میاد هی میزنش تو سرتون

مثلا درس نخوندید یا مثلا با اینکه علاقه زیاد دارین به آشپزی زیاد انجامش نمیدین اگه هم بدین نمایشش نمیدین

خودتونم واقعا قبول دارین کم کاری کردین خیلی

حالا میاد بهتون میگه تو بی عرضه ای تو بی هنری هیچی سرت نیست بدرد زندگی من نمیخوری حتی سرتون منت بزاره ببین من چیکار کرذم برات تو هیچکاری نمیکنی حتی عرضه هم نداری

بعد که تا میشد حرف زد بهتون بگه بخدا من موفقیتتو میخام اینارو میگم که تکون بخوری موفق شی 

شما بودین چیکار میکردین؟

ادم با تحقیر پیشرفت میکنه؟

من حس میکنم واقعا مردم اخه ببین یه کار بزرگم کرده ینی بین من و یه دختر دیگه که رقیب بوده منو انتخاب کرده یهو اون وسط اومد گفت من بخاطرت زندگبمو جهنم کردم اگه رفته بودم سراغ اون حداقل یه سری اتفاقا نمی افتاد

نگین تمومش کن توروخدا بگین چیکارکنم

من تو شرایطی که این همه تحقیر بشم نمیمونم

یا باید تمومش کنی یا به سازش برقصی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين يه رابطه سميه جز خراب كردن روح و روانت و از بين بردن عزت نفست چيزي در پي نداره🤷🏻‍♀️ هميشه اولش سخته ولي وقتي جداشي ميفهمي چه اشتباهي كردي با اين ادم بودي منم تحربه رابطه سمي رو داشتم

خودت داری میگی تحقیر

چی میشه ک این اجازه رو به خودش میده ک تحقیر بکنه؟؟؟

بزار یه خقیقتی رو بهت بگم 

کسی که پیشرفت کسی رو بخواد براش اررزوی موفقیت میکنه

کنارش می ایسته برای تلاشای کوچیک حتی تشویقش میکنه

سعی میکنه انگیزه بده

کسی که موفقیتتو‌ بخواد هیچ وقت تحقیرت نمیکنه

شاید با کمال احترام ازت انتقاد کنه اما تحقیر نه…

من خودم قبل از ازدواجم اصلا اهل کارای خونه نبودم کل زندگیم یا درس خوندم یا سرکار رفتم. علاقه ای هم به کارای خونه نداشتم. موقع اشنایی با همسرم گفتم اگر شما یه زن کدبانو، اروم، مطیع، و بله قربان گو میخواین، اون ادم من نیستم. هرکسی را بهر کاری ساختند، منم برای کارای خونه نساختن!

البته که وقتی رفتم سرخونه زندگیم کم کم به همه چی علاقه مند شدم ولی در هر صورت اینو طی  کرده بودم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خودم قبل از ازدواجم اصلا اهل کارای خونه نبودم کل زندگیم یا درس خوندم یا سرکار رفتم. علاقه ای هم ب ...

من خیلی احساساتیم وقتی عصبانییه خیلی غیر قابل کنترل میزنه همه چیو داغون میکنه حتی گفت حالم از احساساتی بودنت بهم میخوره

من خیلی احساساتیم وقتی عصبانییه خیلی غیر قابل کنترل میزنه همه چیو داغون میکنه حتی گفت حالم از احساسا ...

نمیدونم نسبتتون چیه ولی اینطور به نطر میاد که شما فرد مورد نظرش نیستی. این رابطه الان خراب نشه دو سال دیگه خراب نیشه