2777
2789

فکر کنید یه نقصی دارین مثلا درس نخوندید یا مثلا با اینکه علاقه زیاد دارین به آشپزی زیاد انجامش نمیدین اگه هم بدین نمایشش نمیدین

خودتونم واقعا قبول دارین کم کاری کردین خیلی

حالا میاد بهتون میگه تو بی عرضه ای تو بی هنری هیچی سرت نیست بدرد زندگی من نمیخوری حتی سرتون منت بزاره ببین من چیکار کرذم برات تو هیچکاری نمیکنی حتی عرضه هم نداری به درد زندگی من نمیخوری خیلی لوسی

بعد که تا میشد حرف زد بهتون بگه بخدا من موفقیتتو میخام اینارو میگم که تکون بخوری موفق شی 

شما بودین چیکار میکردین؟

ادم با تحقیر پیشرفت میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیر کردن رو بعضیا موثره ولی رو بعضیا تاثیر عکس میذاره اگه اینجوری بهش بگو روششو عوض کنه وبیشتر تشو ...

بهش گفتم اینو اصلا نمیفهمش انگار من خیلی اخساساتیم میگه حالم از احساساتی بودنت بهم میخوره

بهش گفتم اینو اصلا نمیفهمش انگار من خیلی اخساساتیم میگه حالم از احساساتی بودنت بهم میخوره

ادم بایه نفر میگرده که حالش خوب باشه باهاش وقتی که باهم دیگه حالتون خوب نیس چرا ادامه میدین شما همدیگرو درک نمیکتید وتفاهم ندارید 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
پارتنره میگه ایناهمش توهمته تو هیچ هنری نداری

ببین منظورش از هیچ دقیقا چیه؟

یکی همه هنرو تو تحصیلات میبینه

یکی تو شاغل بودن

یکی آشپزی یکی خیاطی

ببین هنر تو چی میبینه سعی کن خودتو تو همون زمینه تقویت کنی

در آخرم اگه این رابطه اذیتت میکنه به هر قیمتی ادامه نده)))

آها اینم بگم وقتی یه کاری میکنی بهش گوشزد کن مثلا اگه خودت خودتو خوب آرایش میکنی بگو فلانی گفته چه قشنگ میکاپ میکنی به منم یاد بده

یا غذا میپزی بگو همه تعریف کردن هیچکی نمیتونه مثل خودم بپزه و...

ببین منظورش از هیچ دقیقا چیه؟ یکی همه هنرو تو تحصیلات میبینه یکی تو شاغل بودن یکی آشپزی یکی خیاطی ...

اینکارارو کردم باور کن یطوری رفتار میکنه انگار بگه من میدونم داری دروغ میگی بعدشم میگه خیلی خیلی معذرت میخام تو فقط گنده..... میکنی اعتماد به نفست خیلیییییی بالاس دراصل ولی هیچی نیسی

اینکارارو کردم باور کن یطوری رفتار میکنه انگار بگه من میدونم داری دروغ میگی بعدشم میگه خیلی خیلی معذ ...

اگه خیلی جدی نیس تمومش کن رابطه رو

اینم خواهرانه بهت میگم سعی کن کارای مختلفو یاد بگیری

باشگاه برو یه هنر یاد بگیر اگه با روحیه ت سازگاره شاغل شو

گواهینامه بگیر  اگه دانشگاه نرفتی ادامه تحصیل بده جاهای مختلف برو به پوست و موهات برس دندوناتو درست کن و..

برا اونم کمتر وقت بزار اگه هر وقت زنگ میزنه جواب بدی هر وقت میگه بریم بیرون آماده باشی هر موقع کاری داره انجام بدی درک نمیکنه که واسه ش ارزش قائلی حس میکنه بیکاری به مرد هرچی کمتر بها بدی بیشتر بهت خدمات ارائه میده