2777
2789
عنوان

با رقص همسرم مشکل ندارم ولی...

1129 بازدید | 55 پست
همسرم بختیاری هستش ولی من نه همسرم خیلی قشنگ میرقص و تو عروسی ها اغلب ازش میخوان برقص من هم واقعا رقصش رو چون بختیاری هستش مشکلی ندارم ولی تو فامیل شون عروسی ها حتی اگه مختلط نباشه رقص ملیون تو فضای باز و مختلط مشکل من چند تا از دختر عموها هستن که حتما میان و تو صف بعد همسرم می ایستند و نوع رفتارشان هم خیلی جلف و مضحک
آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلی که میرقصن حالت صفی دست می گیرن؟؟
دوست عزیزم میشه یه صلوات بفرستی اول واسه سلامتی امام زمان عج بعد من که خدا به این زودی یه بچه سالم بهم بده.شاید واقعا صلوات و دعای تو واسم سرنوشت زندگیم رو عوض کنه پس ساده نگیرش.مرسی
خوب دختر عموش از این دختر ترشیده هاس 4 سالی از همسرم بزرگتره یه جور خاصی رفتار میکنه با همسرم مثلا بلند تو جمع باهاش میخند همه برگردن نگاه کنن
آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
عزیزم اینکه چیز مهمی نیست که خودت رو بخوای اذیت کنی میتونی با کمی تمرین کردن تو هم یاد بگیری و لذت ببری در ضمن دخترهای جلف توی عروسی وضعیتشون معلومه خودتو حساس نکن صف دوم هم ..... گفتم شاید دست شوهرتو میگیرن
سلام اجین جان شرمنده سوال خارج از بحث میپرسم دیدم گفتین گرج هستین میشه بدونم کجایی هستین؟ منظورم شهر و شهرستانه
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
عیبی نداره عزیزم لرا و کرد ها رقص های محلیشون حالت دست گرفتنه ...میدونم سختته کسی کنار شوهرت برقصه درکت می کنم ولی سعی کن اون صحنه رو نگاه نکنی اعصابت خورد شه...چون حرص خوردن تو هیچ فایده ای نداره جز اینکه برات حرف در میارن که بد گمانه زنش
دوست عزیزم میشه یه صلوات بفرستی اول واسه سلامتی امام زمان عج بعد من که خدا به این زودی یه بچه سالم بهم بده.شاید واقعا صلوات و دعای تو واسم سرنوشت زندگیم رو عوض کنه پس ساده نگیرش.مرسی