بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من تازه ۳سالش شده.هرچی بزرگتر میشه آروم تر میشه ولی بازم شیطونه.امروز رفته بودیم فروشگاه بیچارم کرد از بس این طرف اون طرف میدویید
ولی نسبت ب چند ماه پیش بهتر شده
اصولا بچه هایی ک خ شیطونن بزرگ میشن آروم میشن
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اون بچه ای که من میشناسم از۲سالگی بچه های دیگه رومیزد الانم که ۸سالشه بازم کم دردسرساز نشده خانوادشم کاری واسه آروم شدنش جزدعواکردنش انجام ندادن.ولی بنظرم عاقلانه اینه که ببری پیش مشاور
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
به قول همسرم بچه اگه شیطونی نکنه مشکل داره .میخواد ما صبور تر بشیم البته بی تربیتی با شیطونی فرق داره ،من مشاور اطفال و همیشه دعا میکنم راه چاره یادم داد ،خیلی جواب میداد روشش
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙