2777
2789

خانما دوسه روزه سرم یکم دردمیکنه حالا از صبح طرف راست سرم مخصوصا بالای چشم راستم درد میکنه بالای پلکم وگوشمم درد میکنه مخصوصا وقتی نگاهموجابجامیکنم درد میگیره چشم راستمم یکم تاره میبینم انگار ضعیف شده حالا همش فکرای منفی میکنم میگم نکنه چیز بدی باشه مثل لخته خون یا تومور کسی اینجور بوده؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جمع ما میگرنی ها خوش اومدی

پشت گوشمم درد میکنه... چن روز با شوهرم دعوام شدیه سیلی محکم زد دقیقا همین قسمت میگم نکنه بخاطر همون باشه خون لخته شده باشه توسرم😭

پشت گوشمم درد میکنه... چن روز با شوهرم دعوام شدیه سیلی محکم زد دقیقا همین قسمت میگم نکنه بخاطر همون ...

خب دختر تو ضربه خوردی نشستی تاپیک میزنی دلیلشو میپرسی؟ حتما نظر متخصص نیازه. 

انشاالله که جیزی نیست و به خاطرفشار عصبیه که باعث سردرد عصبی شده ولی همین الان حتما زنگ بزن ۱۱۵ راهنماییت کنن 

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
خب دختر تو ضربه خوردی نشستی تاپیک میزنی؟ انشاالله که جیزی نیست و به خاطرفشار عصبیه که باعث سردرد عص ...

عزیزم الان ک ضربه نخوردم تقریبا ده روز پیش سیلی خوردم دکترم رفتم گف اگه تا شیش ساعت چیزیت نشداتفاقی نیفتاده بعداون اتفاق پریودم شدم الان دوروزه اینجورم

عزیزم الان ک ضربه نخوردم تقریبا ده روز پیش سیلی خوردم دکترم رفتم گف اگه تا شیش ساعت چیزیت نشداتفاقی ...

آهان .. ترسیدم به لحظه. وای دختر کشتی منو یه لحظه تو. فکر کردم یکی دو روز قبل بود فکرم هزار راه رفت

نه عزیزم پس اگه دکتر هم رفتی و این مسئله برا ۱۰ روز قبل بوده یعنی به خاطر اون قضیه نیست. احتمالا همون میگرن عصبیه... درد میگرن من به حدی شدیده که عضلات کتفم هم درد میکنه. تا امپول نزنم و چند ساعت تو تاریکی محض و در حالیکه چشامو محکم با روسری نبستم نباشم خوب نمیشم. درد میگرن میتونه پشت گوش هم بزنه ولی علامت اصلیش همون درد نبضی چند روزه و بی وقفه سره با درد در پشت چشم و یه طرفه صورت و گاها تاری دید

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
آهان .. ترسیدم به لحظه. وای دختر کشتی منو یه لحظه تو. فکر کردم یکی دو روز قبل بود فکرم هزار راه رفت ...

ببخشید خانمی نمیخواستم بترسونمتون شرمنده... من قبلا میگرن داشتم تا حامله شدم و ازبین رفت ولی باز برگشته