2777
2789
عنوان

میگرن💔

126 بازدید | 12 پست

دوستان من تقریبا ۶ ساله میگرن دارم قبلا خیلی کم بود ولی الان هروز دارو مصرف میکنم، بخاطر سردردم چهارساله پشت کنکور موندم حتی نمیتونم پاشم اتاقمو مرتب کنم، از جوونیم هیچی نفهمیدم جز سردرد، هیچ دارویی کارساز نیست، از دیروز سمت چپ پشت سرم به طرز وحشتناکی درد میکنه احساس فشار تو اون قسمت دارم،،

شما از تجربه هاتون بهم بگید اگه خودتون یا اشناهاتون دچارش بودن، چجوری سر میکنن😔

اول برو دکتر ازش مشورت بگیر ببین بوتاکس رو ب لت مناسب میدونه یا نه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

عزیزم وعده های غذایی تون سر وقت باشه اصلا گرسنه نباید باشی سر موقع بخواب ۸ ساعت رو رعایت کن و اتاق خوابت کاملا تاریک باشه پنیر رو حذف کن نخور. من دیگه دارو نمیخورم رعایت میکنم موقع سر درد هم فقط بادکش میندازم زود خوب میشم

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شیرازی برو پیش دکتر فرهاد عمادی خیلی خوبه من دوماه پیش رفتم و دو تا قرص بهم داد خیلی خوب شدم و از سردرد راحت شدم چند روز دیگه نوبت دارم دوباره 

این دکتر بوتاکس برا میگرن هم میزنه چند سال پیش برام زد ولی رومن تاثیر نداشت و خود دکتر هم گفت روی ۳۵درصد افراد جواب نمیده 

شما بوتاکس بزن انشالله جواب بده و راحت بشی

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چند وقت میگرن داشتین؟

نزدیک به ۹سال

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️