2777
2789
عنوان

دعوا کردم با همسرم

764 بازدید | 33 پست

سلام عزیزان دل

سر ی بحثی با برادرشوهرم یگم لفظی حرف زدیم بعد اینک تماس قطع شد حرف یهشون زدم پیش شوهر ک اینم گفت ک نگو بازم تکزاز کزدم ی دست بم زد

واقعا خیلی ناراحت شدم و گریم گرفت

الانم باهم قهریم

دوس دارم بیاد منت کشی

و بهش بفهمونم ی سری چیزازو 

چیکار کنم دوستان

عزیزم خب همسرتون راجب داداش شما بد بگه شما ساکت میمونی؟

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

کارت زشت بوده،هم اینکه جلو شوهرت به خانوادش توهین کردی هم باز تکرارش کردی برو معذرت خواهی کن 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب همسرتون راجب داداش شما بد بگه شما ساکت میمونی؟

عزیزم من چیز بدی نگفتم فقط گفتم ک ببین تا متاهل شدی داداش خودتم ازت بدش میاد و اینا حرف بدی نگفتم در همین حدا گفتم

کارت زشت بوده،هم اینکه جلو شوهرت به خانوادش توهین کردی هم باز تکرارش کردی برو معذرت خواهی کن 

عمرا معذرت خواهی نمیکنم چون تقصیر من نبوده مقصر اونان ک اینقد منو بهم میریزن واقعا

عزیزم من چیز بدی نگفتم فقط گفتم ک ببین تا متاهل شدی داداش خودتم ازت بدش میاد و اینا حرف بدی نگفتم در ...

در همین حد هم بهشون بر میخوره میدونی چرا؟

چون در واقع داری بهش میفهمی داداشت بهت محل نمیده اونم به غرورش بر میخوره دیگه برا همین  دعوا میشه 

از من گوش کن هر وقت اسم خانواده اش بود فقط سکوت کن نه بدیشونو بگو نه خوبیشونو چون با بد گویشون اونارو از چشمش نمیندازی خودتو  از چشمش میندازی  چون مردا اول و اخر. پشت خانوادشونن پس با سیاست باش تازه ازشون دفاع کن. جلو روش تا همیشه طرف تو باشه.

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

دوستان

موضوع اینجور بود ک برادرشوهزم زنگ زد گفت ک چرا داداشم نیومده خونه عموم گفتم چرا بیاد وقتی ک اونا به من حرف میزنن من زنشم خب طبیعتا بدش میاد اونم گفت ک داداشم زن ذلیله و فلان...

بعدشم میکفت ک ت چرا به زن داداشم حسادت میکنی منظورش جاری خودم بود در حالی ک اینطور نیست

مثلابعد میکفت ک چرا پدرت بهت هیچی نداده خیلی بم برخورددددد منظورش چیزایی مث جهاز هس خیلی ناراحت شدم

در همین حد هم بهشون بر میخوره میدونی چرا؟ چون در واقع داری بهش میفهمی داداشت بهت محل نمیده اونم به ...

بخدا حرفت کاملا درسته زن داداشاش اینجورین ولی من ی ساده بدبخت خلم دیگه خیلیییی ناراحتم دلم شکست واقعا

بخدا حرفت کاملا درسته زن داداشاش اینجورین ولی من ی ساده بدبخت خلم دیگه خیلیییی ناراحتم دلم شکست واقع ...

عب نداره اوایل همه همینقدر  بی سیاستن من خودم تا مادرشوهرم چیزی میگفت کلی بدشو میگفتم  و در اخر شوهرم میگفت خودت مقصری 😅

ولی الان تا چیزی بگه یا رفتاری بکنه  خودمو ناراحت میگیرم. تا بگه چیشده میگم منکه خیلی دوسشون دارم ولی اینطور کردن باهام دیگه شوهرم طرف منو میگیره 

اوایل هر کار میکردن بدشونو میگفتم تازه تو دعواهای بعدیم  تو سرش میزدم  ولی دیدم وای. هیچ تاثیری نداره جر اینکه فقط خودمو خراب کنم .

تو هم این اشتباهو نکن الانم برو پیشش بگو خب منکه چیز بدی نگفتم  ناراحت نباش گاهی اوقات داداش منم  بهم محل نمیده. نباید که سریع ناراحت بشی از حرفم 

دوستان موضوع اینجور بود ک برادرشوهزم زنگ زد گفت ک چرا داداشم نیومده خونه عموم گفتم چرا بیاد وقتی ک ...

اخه برادرشوه. ادمه بنظرم یکم سیاست داشته باش هرچی کم حرف باشی ارج قرب داری بدم هستن نگو خوبشونم نگو شوهر برای دردل هیچ وقت خوب نیست

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست