2777
2789
عنوان

حساسیت ب کاندوم

1888 بازدید | 15 پست

بچها من ب کاندوم حساسیت داشتم خارش گرقتم روزای اول. زینک اکساید زدم یهو خارش و ترشح شدید گرفتم. دوبار عنبرنسا دود دادم خشک شد عفونتا.

اما میترسم هنوز توبدنم عفونت باشه. بنظرتون دارو بگیرم یا ن؟

ی دکتر برو

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آب دهن استفاده نکنید،و بعد از رابطه دهانی دخول انجام نشه بهتره برای جلوگیری از عفونت 

برای عفونت تون هم باید برید دکتر تا نوع عفونت تشخیص داده بشه ،اصولا قرص فلوکونازول ۱۵۰ بهترین خشک کننده عفونت هست یک دونه از قرص کافی هست 

اگر عفونت شدید هست بعد از ۳ روز یک قرص دیگر هم استفاده شه 

قرص سه روز یبار هست چون قوی هست

دارو بگیرم بنظرت؟ نسخشو دارم

اگر ترشح داری اره، اگر بعد نزدیکی دوباره خارش داشتی یعنی هنوز عفونت داری

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

عفونت گرفتی 

ازکاندوم نیست 

روغن و روان کننده استفاده کردین؟؟

آب دهان هم باعثشه

کاندوم تاریخ گذشته وخاردارهم باعثشه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

من براثر روغن روان کننده اینطورشدم ازداروخانه پمادگرفتم خوب شدم 

بگو عفونت واژینال گرفتم میده واینکه لباس زیرنپوش تا کامل خوب بشی رابطه هم نداشته باش

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
اره خب الان چیکارکنم بنظرت؟دارو بگیرم ؟ یا قط شد دیگه؟😀

معمولا عامل عفونت رابطه دهانی و خیلی موارد دیگس 

کاندوم خارجی خوب بگیر 

برو چکاپ حتمن 

ولی پماد هم میشه بخری بزنی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مرسی عزیزدلم چقد خوب و کامل توضیح دادی

خواهش گلم نوار بهداشتی رو زود به زود تعویض کن یا پارچه نخی تمیز رو جایگزین کن ،چون نوار بهداشتی پودر جاذب داره عفونت میاره ،پماد تریامسینولون ان ان هم به قسمت بیرونی واژن بمالید روزی دو یا سه بار قبل از استفاده مجدد از پماد ناحیه شستشو داده بشه بهتره 

هر دو یا سه روز یک بار از ژل بهداشتی بانوان استفاده کن استفاده ش رو روش نوشته مارک هیدرودرم خوبه،برای اینکه به داخل واژن نره موقع شستشو دادن کمی ناحیه تناسلی رو منقبض کنید

امیدوارم سلامتی کامل تون برگرده