2777
2789
عنوان

ماجرای امروز من روبرو دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 30 پست
وا مامورا که اسم روی لباسشون همشون خب نگاش میکردی

شماره ثبت و‌تماسشو دارم بعد من اومدم دورتر وایسادم بخدا میترسیدم بزنتم اخه سر من داد و هوار میکرد مشکلم پیدا کردنش نیست مشکلم حس خورد شدگی از یک ادم مخرف و بدرد نخوره 

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خبب وقتی شکایت کنی و اون به دست و پات بیفته عذرخواهی کنه حست برطرف میشه. تا تنور داغه بچسبون و شکایت ...

کجا شکایت کنم؟ ۱۹۷ منظورته؟

مامان دوتا گل پسر

شماره ثبت و‌تماسشو دارم بعد من اومدم دورتر وایسادم بخدا میترسیدم بزنتم اخه سر من داد و هوار میکرد مش ...

ببخشید ولی باورنکردم یهو تو هیچی نگی از راه برسه بهت بگه اشغال و لجن و کثافت

بعد اسمشو بخوای بپرسی و اون نگه یا طرف دیوونه بوده یا مامور نبوده یا شما الکی میگی یا کل ماجرا رو نمیگی اسم که محاله روی لباس نباشه 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو گفتی از خانومه شکایت دارم بدون هیچیییی یهو مامور برگشت گفت:اشغال    

ببخشید من بد نوشتم 

من گفتم شکایت دارم اولش که ماموره گفت که چی به کجا میخوای برسی مگ چکار  کرده شما خودت سد معبر کردی اصلا چی میگی با داد و هوار .اینقدر بد و زشت با من صحبت کرد من اسمشو پرسیدم داد زد سرم ببیننننننن منو با اسمم تهدید نکن 

کثافت لجن بخدا شبیه لاتا بود.اخه من چکار کرده بودم مگ🥲

اون فحش نداد ولی سرم دادددد میزد 

مامان دوتا گل پسر

ببخشید ولی باورنکردم یهو تو هیچی نگی از راه برسه بهت بگه اشغال و لجن و کثافت بعد اسمشو بخوای بپرسی ...

ببخشید من بد نوشتم 

من گفتم شکایت دارم اولش که ماموره گفت که چی به کجا میخوای برسی مگ چکار  کرده شما خودت سد معبر کردی اصلا چی میگی با داد و هوار .اینقدر بد و زشت با من صحبت کرد من اسمشو پرسیدم داد زد سرم ببیننننننن منو با اسمم تهدید نکن 

عزیزم چرا باید دوروغ بگم بابا فحش نداد داددد میزد این فحشا رو‌نن الان دارم بهش میدم 

مامان دوتا گل پسر

ببخشید من بد نوشتم    من گفتم شکایت دارم اولش که ماموره گفت که چی به کجا میخوای برسی مگ ...

اها

اون فحش هارو تو الان به اون دادی

فک کردم میگی یهو اومده بهت اینارو گفته

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو گفتی از خانومه شکایت دارم بدون هیچیییی یهو مامور برگشت گفت:اشغال    

ببخشید من بد نوشتم 

مامان دوتا گل پسر

اها اون فحش هارو تو الان به اون دادی فک کردم میگی یهو اومده بهت اینارو گفته

ن عزیزم فحشی نداد ولی حرفاشو رفتارش انگار من ارو پدرشو خوردم خدا ازش نگذره 

مامان دوتا گل پسر

ببخشید ولی باورنکردم یهو تو هیچی نگی از راه برسه بهت بگه اشغال و لجن و کثافت بعد اسمشو بخوای بپرسی ...

بعدم عزیزم من کی گفتم اسمش نبود بخدا نمیدونم دنبال چی هستین اسمش بود من نگاه نکردم براحتی قابل پیدا کردنه چون تماس گرفتم ۱۱۰ و ماموری که میفرستن اسمش اونجا ثبت میشه 

مامان دوتا گل پسر

جدیدا خیلی از خانوما شاکی هستن همون زنای تو سری خور قدیمی رو میپسندن

فک کن پیش کلیی ادم هوار میزنه سرم داداشم میگه کاش فیلم میگرفتی شکایتش بامن ولی من اینقدر شکه بودم اخه اصلا بر فرض مثال من مقصر ،اصلا من اشتباه کردم گزارش سد معبر دادم ،اصلا کل تقصیرا دنیا گردن من اخه چرا من یه مردی که سه برابر منه رو تهدید کنم ؟ مگ من از ماموره شاکی بودم؟ 

خیلی حالم بده نمیدونم چکار کنم

مامان دوتا گل پسر

فک کن پیش کلیی ادم هوار میزنه سرم داداشم میگه کاش فیلم میگرفتی شکایتش بامن ولی من اینقدر شکه بودم اخ ...

تو کار درستی کردی با فحش اون نکبت چیزی از تو کم نمیشه عزیزم قوی باش از این نره خرها همه جا هست 

فک کن پیش کلیی ادم هوار میزنه سرم داداشم میگه کاش فیلم میگرفتی شکایتش بامن ولی من اینقدر شکه بودم اخ ...

اینا فکر میکنن همه کاره مملکت هستن شکایت هم کنی ی چیزی داره بگه ولش کن ولی اصلا ناراحت نباش ی اسکول بی سواد بوده خودت که میشناسی