2777
2789
عنوان

ماجرای امروز من روبرو دانشگاه

522 بازدید | 30 پست

سلام بچها من واقعا حالم بده 

امروز ساعت یک که از دانشگاه اومدم بیرون دیدم ۵-۶ تا ماشین علافه یک ماشینن که وسط راه پارک کرده ، همشون منتظر منم مثل اونا ، زنگ زدیم ۱۱۰ که راننده رو پیدا کنن بیاد ، حتی یکسریشون عجله داشتن میخواستن بازور رد شن ماشینشون اسیب دید خلاصه بعد یک ساعت و نیم راننده خانمی بودم از دانشگاه اومدن رو بمن گفت حالا مگ چی شده منم کفتم ایم مصداق بیشعوریه و خلاصه اون هرچی خواست بمن گفت، من و‌بقیه اقایونم گفتیم وایسا ازت شکایت داریم، خلاصه مامور اومد من گفتم شکایت دارم اولش که اشغال گفت که چی به کجا میخوای برسی مگ چکار کرده من نمیخواستم کاریش کنن ولی خیلی بی احترامی کرد چرا طرفداری اونو کرد اینقدر بد و زشت با من صحبت کرد من اسمشو پرسیدم داد زد سرم ببیننننننن منو با اسمم تهدید نکن کثافت لجن بخدا شبیه لاتا بود.اخه من چکار کرده بودم مگ🥲

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوخی  عزیزم آروم باش. دیگه گذشته. اگه اسمشو می‌دونی و می‌تونی برو شکایت کن. اگرم نه سعی کن از ...

شماره ثبت تماس ازش دارم ولی خیلی حس خورد شدن دارم نمیدونم چرا

مامان دوتا گل پسر

مامور بهت گفت منو تهدید نکن ؟؟

اره خیلی باهام بد حرف زد گفت اصلا اونی که سد معبر کرده تویییییی با داد منم گفتم اسم شما چیه داد زد ببین منو با اسمم تهدید نکن اخه من چه تهدیدی میتونم کنمش

مامان دوتا گل پسر