2777
2789

پسرم۴ سال دخترم 1سال و۳ ماهشه

پسرم خیلی شیطون و لجباز و خرابکار و دخترم خیلی نق نقو و وابسته و اویزونمه خواب صبح و بعد از ظهر شده برام ارزو....شبا هم 1 میخوابن باز8 صبح بیدار میشن بدون خستگی تا شب شیطونی میکنن اگه یکیشون بخوابونم اون یکی میاد بیدارش میکنه همه کارام میمونه تا شوهرم بیاد بگیرتشون اکثرا هم شام میپزم برا ناهار فردامون کنار میذارم خیلی خستم خیلیییییییییییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرتو بذار مهد خب

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه های منم پشت سر همن زیاد اذیت آزار ندارن جز ریخت و پاشاشون فقط از شانس بدم امروز خیلی اذیت کردن

درست امروزی که باید استراحت میکردم چون فردا باید برم سزارین بشم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

عزیزم🤣🤣🤣جفتشون رو بذار توی اتاق امن درم ببند برو به کارات برس، چیکار دارن ۸ بیدار میشن🤣🤣🤣🤣باید خستشون کنی تا بخوابن، خیلی خسته به بزرگتره کار زیاد بده، تا خسته بشه شب بخوابه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم🤣🤣🤣جفتشون رو بذار توی اتاق امن درم ببند برو به کارات برس، چیکار دارن ۸ بیدار میشن🤣🤣🤣🤣بای ...

بیدار میشن بهم آسیب میزنن باید مرتب بالا سرشون باشم دستشویی هم با بدبختی میرم

عزیزم🤣🤣🤣جفتشون رو بذار توی اتاق امن درم ببند برو به کارات برس، چیکار دارن ۸ بیدار میشن🤣🤣🤣🤣بای ...

اصلا پسرم کار نمیکنه اصلا اتفاقا دخترم بیشتر کمک میکنه