2777
2789
عنوان

وای خدا خسته شدم از بی بی چکای مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم هست. من یادمه خواهرم با همین تست کرد مارکش wee یا یه همچین چیزی بود
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
سلام خانوما,روز پنجشنبه روز 28 پرى بودم و زیر دلم خیلى درد گرفت,انگار داشتن با چاقو زیر دلم رو قاچ قاچ میکردن,منتظر پرى بودم,دوتا قرص کدئین خوردم تا آرومتر شد. ولى از پرى خبرى نبود,جمعه اومد بازم خبرى نشد,شنبه ظهر بود که لک ها شروع شد و پریود شدم, برام عجیب بود. اولین باره اینجورى شروع شد. همیشه ا ل لک ها شروع میشد و بعد از یکى دو ساعت دل درد هم شروع میشد. ولى این ماه دو روز زودتر فقط دل درد داشتم,علتش چیه بنظرتون؟؟
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
نارنجی جون منم این تجربه رو دارم سر موعدشم پریود شدم پنج شیش تا بی بی چک مثبت ولی ازم منفی بود منم حس کردم انگار نطفه بوده نمونده خونریزی کردم ولی ماه بعدش ازمایشمم مثبت شد باردار بودم به دکترت بگو
خدایا آن ده که آن به ..😊یه مامان عاشق بچه😍 👨‍👩‍👧ما منتظر لطف خداییم 👶👶