2777
2789
عنوان

راهی برای روشن شدن بیکینی سراغ دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 27 پست
جدا؟ حس میکنم برا منه فقط

بخدا یکی از کسایی ک لیزر انجام میده کوئسشن باکس گذاشته بود همه ازش میپرسیدن تاحالا مراجعه کننده ای داشتی ک سفید باشه گف شاید از هزار نفر ی نفر بوده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شوهرم میگه بعضیا روشنن 

شوهرتو پاره پوره نکردی ک تو از کجا میدونی؟!

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کربوکسی تراپی کن 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

مال همه تیره اس اونی ک گف از من روشنه ازش عکس واقعی بگیر😐

مگه منظورتون از بیکینی اون ناحیه ای که سوتین میبندن نیست؟ مال من انگار یکی دو درجه سفید تره که...  

منم دنبال سفیدی ناحیه واژن بودم بهم ماسک گفتن همون دفعه اول زدم یعنی سوختمممم. از همه جای بدنم تیره تره. زانو ها و زیر بغلم اینجوری نیست ولی اون قسمت تیرگیش به قرمزی می‌ره انگار...

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
مگه منظورتون از بیکینی اون ناحیه ای که سوتین میبندن نیست؟ مال من انگار یکی دو درجه سفید تره که... م ...

نه عزیزم ناحیه سوتین منم سفیده 😐😂 

بیکینی همون ناحیه واژن 

نه عزیزم ناحیه سوتین منم سفیده 😐😂 بیکینی همون ناحیه واژن

خاک تو سرم   ناحیه واژن به جز با لیزر فک نکنم سفید شه. من یادمه از ۹ سالگی اون ناحیه مو در آورد و من کاریش نداشتم ولی از ۱۲ سالگی زیر بغلم مو زد از همون اول هم با تیغ میزدم تا الان که ۱۹ ام زیر بغلم خیلی خوبه خدا رو شکر همیشه آرنج و زانو و زیر بغلم لیف میزنم تقریبا همرنگ بقیه جاهاست برای اون قسمت واقعا   من حتی میترسم موبر استفاده کنم.

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.