2777
2789
عنوان

كيا با شوهراشون خوش ميگذرونن

429 بازدید | 19 پست

داشتم فيلم تارا رو ميديدم.. چقدر دلم ميخواست با شوهرم بريم كافه.. با هم در مورد همه چيز ساعت ها حرف بزنيم،در مورد فيلما،فكرو نظرمون،زندگي و احساسا

دلم ميخواست باهم خوش بوديم ولي واقعا اينجوري نيست.. كم پيش مياد حرفي باهم داشته باشيم جز دخترمون كه جونِ جفتمونه..

باهم بيرون زياد ميريم.. رستوران و باغ و دوستاي اكيپي داريم ولي رابطه ي شخصي خودمون كسل كنندست☹️

چند وقت پيش سر موضوعي باهم بحث كرديم و بعدش يه مدت خيلي همه چيز بهتر شده بود ولي داره ميشه مثل قبل و من خسته ام انقدر تنها تلاش كردم

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

من🙂

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینکه شما بد باشی یا همسرت ولی شما آدم های همدیگه نبودید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ما رابطه شخصی مون داغونتر از شماس تازه اکیپ دوستانه و باغ و اینا رو هم نداریم دو تا مشکل اساسی هم ...

اگر دوست داري تعريف كن دلم ميخواد بخونم حرفاتو.. يه جورايي دلم خيلي گرفته

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

ببین علایق شوهرت چیه درموردشون تحقیق کن بخون عکس ببین

بعدش بیا با شوهرت درمورد اونا حرف بزن

مثلا شوهر من عاشق فوتباله و من همش درمورد فوتبال و اینا میخونم و مثلا براش فیلم میفرستم برنامه فوتبالی نصب کردم میدونم چ ساعتی چ فوتبالی داره و میام کنارش دوتایی فوتبال میبینیم و باهاش ب شوخی کل کل میکنم

از این چیزا شروع کن و ب مرور زمان وقتی ببینه تو ب علایقش اهمیت میدی اونم ب تو اهمیت میده و حرف میزنه

مثلا رفیقش باشه 

من همیشه بهش میگم تو رفیق منی و باهاش دوستانه حرف میزنم و اونم باهام احساس راحتی میکنه و ساعت ها باهم حرف میزنیم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

مشتاقم كه تعريف كني

مثلا صب یهو از خاب بیدار میشیم تصمبم میگیریم ناهار بریم توی طبیعت اون میره مرغ و وسایل کباب میخره تا بیادش من برنج درست کردم و توی راه همش اهنگ و شادی و صحبت اونجاها خوراکی و میوه و قلیون تعریف کردن 

یا شده شبا رفتیم دور بزنیم 4ساعت رانندگی کرده و حرف زدیم از همه چییی 

توی خونه هم با هم شوخی میکنیم و میخندیم 

البته روزای بد هم داریم 

چند وقت دیگ ک برف بیاد ناهار درست میکنم میریم تو برف میخوریم

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
فیلم چطور بود؟

حرفايي كه تو فيلم ميزدن جالب بود.. ولي دركل فيلمي هست كه همه نميپسندن چون گيج كنندست

اگر دوست داري تعريف كن دلم ميخواد بخونم حرفاتو.. يه جورايي دلم خيلي گرفته

ببین شوهرم مرد خوبیه خداروشکر ولی ذانش سرده و زودجوش عصبی اهل حرف و کارهای عاشقانه اصلا نیس

از طرفی شدیدا طرفدار خانواده خودشه یعنی بگن ماست سیاهه اینم قبول میکنه و بخاطر اونا تو روی منم وایمیسه

خانواده شوهر شدیدا متوقع

از طرف شوهر شدیدا محدود شدم اول ازدواج روابط دوستانه و بعضا خانوادگیم رو کات کزد الان بعد ۱۵ سال تازه تازه یه کم د