2777
2789

من حدود دوسال پیش زن برادرم از داداشم جدا شد رفت بچشم نبرد من خیلی خوابشومیبینم توخواب خیلی حرفایی که هیچ وقت بهش نگفتمو میگم ولی تازگیا توی خابم همش پشیمونه امرزو قبل از بیدارشدن توی خوابم خیلی گریه میکرد حتا کنار داداشم بود میگفت پشیمونم 

کسی میدونه تعبییر این خوابای من چیه 

یه وقتایی میگم واقعن شاید پشیمونه که داره توخواب من اینطوری میاد

ادما ارزو ها وترس هاشون وخلاصه هر چیزی رو که تو واقعیت بهش نمیرسن یا سرکوبش میکنن رو توخواب میبینن شما هم ناخوداگاهتون درگیر این قضیس .ودوست دارید که زن داداشتون پشیمون باشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما ارزو ها وترس هاشون وخلاصه هر چیزی رو که تو واقعیت بهش نمیرسن یا سرکوبش میکنن رو توخواب میبینن ش ...

درست میگین باوجودی که خیلی اذیتمون کرد خیلی به برادرم بیاحترامی کرد یه وقتایی ته دلم میگه کاشکی خودش بخاد برگرده البته این فکرمنه چون برادرم دیگه بهش فکر نمیکنه 

دلم واسه بچه میسوزه حقش نبود زندگیش اینطوری بشه