2777
2789

سلام دخترم کلاس اول چرا بهش میگم اینجوری بکش نمیفهمه😭😭😭 ی هفته است دارم خط صاف باهاش کار میکنم الا کج میکشه، نگاره ها رو خوب میگه،  بعد انگار یادش میره

همین الان اینقدر جیغ زدم سرش ک خودم نشستم گریه کردم چ کار کـــــــــــنــــم😭

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د

پسر منم میگم خط رو از پایین به بالا بکش

میگه چه فرقی داره

همش یکیه🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مهربونی باهاش رفتار کن وقتی یکم درست کشید سریع بگو افرین خوشحال شو تا هی خوب تر خوب تر شه

کلاس اول سخته همه بچه ها همینن 

تشویقش کن گاهی وقتا

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

دست ورزی خیلییی خیلی زیاد باهاش کار کنید مچاله کردن کاغذ خمیر بازی  بازو بسته کردن انگشتان دست بازو بسته کردن درب بطری

برای لوحه ها اول روی ارد بنویسه روی نمک بنویسه  روی تخته وایت برد بنویسه

روی کف دستتون بنویسه روی هوا بنویسه بعد مداد بده دستش

عضلات دستشو قوی کن

سخت نگیر خب یاد میگیره اولشه چخبرته به بچه استرس میدی؟ دختر منم کلاس اوله فقط بهش میگم بنویس مشقاتو و کلمه هارو کار میکنم باهاش بقیهشو معلم باید یادش بده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

جیغ نزن دعواشم نکن بیشتر از درسش میترسه و فراری میشه بذار خودش کم کم یاد میگیره نباید که روزای اول همه چیو بهشون یاد بدی

پسر منم اول میره ولی اصلا چیزیو باهاش تو خونه کار نمیکنم مگر اینکه خودش از روی ذوق بیاره بگه با هم کار کنیم یاد بگیریم بعدشم یه خط من انجام میدم یه خط نشونه میذارم خودش انجام بده دیگه تا هر جا خودش دوست انجام میده

راست میگه خب بچه:/

خیر فرق داره

مادرا متوجه منظورم میشن😊

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

گناه داره اونم کاری نکن از درس زده بشه من با داداشم کلاس اولش انقدر بد کار کردم کلا از درس زده شد و یکسال نرفت و جاموند با بازی وشعر جوری که علاقه داره کار کن باهاش

..

پسر منم میگم خط رو از پایین به بالا بکش میگه چه فرقی داره همش یکیه🤣

اره الانم باید از پایین بکشه ولی نمیتونه

گناه داره اونم کاری نکن از درس زده بشه من با داداشم کلاس اولش انقدر بد کار کردم کلا از درس زده شد و ...

میگرن عصبی دارم بخدا بدنم الان داره میلرزه