2777
2789

سلام عزیزان... خسته نباشید...

اومدم یه چندتا نکته راجع به جوش و درمانش بهتون بگم...

خیلی وقت بود میخواستم بنویسماااا ولی خسته بودم 😂

برا جوش صورت دکتر که میری ، یه چن تا لایه بردار و انتی بیوتیک میده و فوم شستشو... چیزی که من نزدیک ۱۰ ساله باهاش سرکارم...

هرچی انتی بیوتیک دارید بریزید دور

روتین پوستی تون باید روزی دو مرتبه شستوشو با فوم مناسب پوستتون باشه ( صبح یه نیم ساعت بعد بیدار شدن ) و ( شب قبل خواب )

حالا این وسطا اگه مثل من خیلی حساس و وسواسید و هی میخوای صورتتون رو بشورید ، فوم نزنید ، با آب خالی بشورید بعد با تونر و پد پاک کنید.

صبح ها با فوم میشورید بعد تونر  بعد ضد افتاب حتما حتما فلوئیدی ، شبا فوم ، تونر حتما حتما حتما ابرسان میزنید. دیگه هیچی ( مخصوصا اگه پوستتون حساس شده و هی جوش میزنه ، سعی کنید هیچ مواد دیگه ای بجز ابرسان استفاده نکنید ) این کار باعث میشه سد دفاعی پوستتون قوی شه و دیگه راحت جوش نزنید

رو بالشی تمیز و حوله ی تمیز هم جز واجباته...

اما نکته ی های اصلی اینان : 

لبنیات + پیاز خام ممنوع

ویتامین آ ، ویتامین د ، ویتامین ای ، ویتامین سی و ترجیحا یه قرص ترمیم کننده مثل آناهیل ، حتما حتما حتما روزانه و به طور مرتب استفاده کنید ، ویتامین ب هم خیلی مهمه میتونید ویال خوراکی نوروبیون رو بخرید و هر سه چهار روز یبار یکیش رو بخورید.

این ویتامین ها خیلی تو جلوگیری از جوش مهمن مخصوصا آ و د ، ویتامین ای کمک میکنه جاهاش زودتر خوب شه و ویتامین سی هم کمک میکنه جاهاش نمونه ، سعی کنید مولتی ویتامین استفاده نکنید و خود قرص هارو جدا جدا بخرید و بخورید تاثیرش بهتره

این تجربه بعد ۱۰ سال به دست اومده و به جرات میتونم بگم بعد ده سال هیچ وقت حال پوستم به خوبی الان نبوده ، حتی بعد مصرف راکوتان هم مشکل من حل نشده بود ولی این ویتامینا به دادم رسیدن.

فیشیال ماهانه رو هم اگه بتونید برید خیلی عالی میشه...

امیدوارم نتیجه بگیرید...

ضد افتاب هم خیلیییی مهمه تنبلی نکنید ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلوییدی یعنی چی؟ فرقش با بقیه ضد آفتابا چیه که میگی حتما فلوئیدی باشه؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
چه خوب مرسی که از تجربیاتت گفتی، فقط اینکه روزی دوبار صورتو شستن پوستو خشک و حساس نمیکنه؟

خواهش میکنم عزیزم...

نه گلم روزی دوبار شستن اصولی ترینه ، اگه با فوم مناسب پوستتون بشورید مشکلی پیش نمیاد. 

بیشتر کسایی که جوش میزنن ( مخصوصا خودم) فک میکنن چون پوست کثیفه جوش میزنن ، بخاطر همین خیلی پوستشون رو میشورن اینکار هم باعث تشدید جوش میشه...

برای جوش تا اونجایی که میدونم لایه بردار نمیدن اشتباهه

برای لک باید از لایه بردار استفاده کرد 

جوش رو اول باید خشک کرد 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
میتونین اگه باز حسش هس بگید چه مدل و مارک فوم و ششستشو تونر و آبرسان استفاده کردین ؟

عزیزم اگه بقیه به حساب تبلیغ نذارن ... 😂 چند دوره اس از محصولات ویتالایر استفاده میکنم ، فوم شستوشو ، تونر ، میسلار واتر ، مرطوب کننده ( همشون رنگ سبزشه ، باز هرکسی باید با توجه به پوستش انتخاب کنه ) ، ضدافتاب هم درماتیپیک استفاده میکنم

فلوییدی یعنی چی؟ فرقش با بقیه ضد آفتابا چیه که میگی حتما فلوئیدی باشه؟

عزیزم ضد افتاب فلوئیدی راحت جذب میشه ، اون حس چرب و سنگینی رو به پوست نمیده رد سفیدی هم رو پوست نمیذاره و باعث جوش نمیشه

برای جوش تا اونجایی که میدونم لایه بردار نمیدن اشتباهه برای لک باید از لایه بردار استفاده کرد  ...

بله ، برای جای جوش میدن، انتی بیوتیک هارو میدن جوش خشک شه ، لایه بردار هم برای جای جوش میدن ، که خب یه راه حل موقتیه

عزیزم ضد افتاب فلوئیدی راحت جذب میشه ، اون حس چرب و سنگینی رو به پوست نمیده رد سفیدی هم رو پوست نمیذ ...

متشکرم🌹🍃

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊