2777
2789
عنوان

کسی از نی نی سایت دوست واقعی پیدا کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 290 پست

بله اینجا واقعا دوستای خوب و دلسوزی پیدا کردم. 

ولی خوب ارتباطم باهاشون تنها همینجاست...

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

بله 

عاشق دوستانم در اینجام

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  از اونجایی که با هر کی دوست میشم میره شوهر میکنه دیگ نمیخوام اصلا 😂

من خودم شوهر دارم این مرحله رو گذروندم بیا با خودم دوست شو😂😂

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

اره با چندنفری دوست داشتم 

به یهنفر خیلی وابسته شده بودم منتهی اخلاقامون بهم نمیخورد دوبار دوست شدیم و بهم زدیم دوستیمونو

یکی دیگه هم دوست شدم دروغکی سال۹۹ بهم گفت ۱۸ سالمه اما بعدش فهمیدم ۱۳ سالشه(سنش بماند بین من و اون دوست اولی که گفتم رو خراب کرد) تاپیکاشم پر از دروغه😹

یکی دیگه هم همینطوری دوست شدیم (جفتمون اون دوره باردار نمیشدیم) دیدم خود به خود فاز برداشت جواب پیامامو نمیداد (چه بهترررر)🥰  

اما با دو نفرشون دوستم از راه دور  چند ساله راضیم🥰 

🧸🤎

نه  از اونجایی که با هر کی دوست میشم میره شوهر میکنه دیگ نمیخوام اصلا 😂

با منم دوست شو شاید شوهر کردم😂😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

دوست واقعی کلا کم گیر میاد یکی رو اینجا سه سال دوست بودم فکر میکردم واقعیه ولی غیب شد رفت که رفت

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
با منم دوست شو شاید شوهر کردم😂😂

ردخور نداره ها😂

با ی دختری تو استان خودمون دوست شدم باهاش از ی رابطه سمی بیرونش اوردم ی کاری کردم درسشو بخونه ی مورد خوبم پیش اومد براش گغتم بچسب اینو الان سر خونه زندگیشه و من همچنان بدبخت دو عالمم🌚😂💔

دوست واقعی کلا کم گیر میاد یکی رو اینجا سه سال دوست بودم فکر میکردم واقعیه ولی غیب شد رفت که رفت

اگه کسی بخواد واقعا دوست ادم باشه حداقل یه ایدی تلگرام میده (اگه میترسه شماره بده)

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...