2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 59 پست
اصلا هرچقدر ادمای خوبی باشن بازم برای تو سختع ولی چون میگی واحد جداس و موقتیع خوبه من ک توی ی خونم ...

🥲منم یاد دوران عقدم میفتم خون ب جیگر میشم الان ک دوریم خیلی هوامو داره همش برام غذا میفرسته میوه میفرسته نمیذاره تنها بخوابم ک بترسم ولی اونموقع با خواهرشوهرم اذیتم میکردن با سیاست

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید سعی کنی زیاد نری بیشتر تو خونه خودت باش ببین مادر شوهر اگه فرشته ام باشه بازم تیکه اشو میندازه ...

دقیقاا همینطوره

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
من ۵ سال باهاشون یه ساختمون بودم به معنی واقعی کلمه اسیر و گرفتار بودم تا اینکه یکسال پیش سوا شدم اص ...

اره اصلا نرو اونجا. منم میدونم داره به وعده ی بهشت میرم جهنم

بارداری تو ب کسی ربطی نداره یه ساله ازدواج کردم دعوا زیاد کردم هرجا زر زیادی کسی زد جوابش دادم چ شو ...

منم اجازه نمیدم کسب اذیتم کنه جوابشونو میدم اما با خانواده شوهر یکم محتاطانه رفتار میکنم. اخه میترسم رو شوهرم تاثیر بذارن. اما اره شوهرمم میگه ب کسی ربطی نداره من قراره خرجشو بدم نه کسی

بامادرشوهرم حیاتمون مشترکه بااینکه اجااااازه هیچچچ چیزی رو نداره دخالت کنه یا نظربده خونش نمیرم وزیاد نمیاد و نمیبینمش امابازم دورا دور مخالفتای خودشو داره وارامشو بهم میریزه روزی هزاربار ارزو میکنم ازاینجابرم اعصابت هیچوقت اروم نیس البته اگه شوهرت پشتت باشه وهواتوداشته باشه ن مث شوهرمن بچه ننه باشه

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

پس درست تصمیم بگیر شرایط سختی در پیش داری عزیزم

🥺🥺دلم میخواد حرفای شوهرمو باورکنم ک سریع صاحبخونه بشیم و ازینحا بریم از طرفی دارم باردار میشم پس مطمئننا نمیذارن تا بچه بزرگتر شه ازونجا بریم

منم اجازه نمیدم کسب اذیتم کنه جوابشونو میدم اما با خانواده شوهر یکم محتاطانه رفتار میکنم. اخه میترسم ...

اصلا برات مهم نباشه تاثیر میذارن یا ن 

خودشوهرتم اذیتت کرد سکوت یا هرراه حل بجا استفاده کن

عروسیم ن اسیریم ن عبید

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
بامادرشوهرم حیاتمون مشترکه بااینکه اجااااازه هیچچچ چیزی رو نداره دخالت کنه یا نظربده خونش نمیرم وزیا ...

اره دوری و دوستی . هرچی نزدیکتر باشی اذیتا بیشتره

اصلا برات مهم نباشه تاثیر میذارن یا ن  خودشوهرتم اذیتت کرد سکوت یا هرراه حل بجا استفاده کن عر ...

🥺من خیلی حساسم تازه شهر غریبم بجز شوهرم کسی رو ندارم حتی دوستی برای درد دل

بارداری تو ب کسی ربطی نداره یه ساله ازدواج کردم دعوا زیاد کردم هرجا زر زیادی کسی زد جوابش دادم چ شو ...

ب منن یاد بده دارم دیوونه میشم درست جایی که داشتم از بین میرفتم مستقل شدیم نمیخام به اون جهنم برگردم و مقصر فقط پدرشوهر خاله زنکمه

من بی زبون مودب بعد ۸ سال میخوام سکوت رو بشکنم و آخرین سنگرممم دعوا شدید با پدر شوهرمه

بهش میگم اگ به فکر پسرتی یه جور دیگه کمکش کن چرا منو برگردونی اون خراب شده من بمیرمم برنمیگردم اگرم برگردم دیگه زندگی نمیکنم هر روزم قراره بشه جنگ و دعوا و حرف حسابمم اینه که نمیخوام با شما زندگی کنم میخوام با آرامش زندگی کنم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
دخترش میرفتن بیرون میومدن میگفت مامان خونه جن داره رژ لبام جابه جا میشه ینی داداش رژ میزنه؟ منظورش ب ...

خدا برات یه راهی باز کنه که از خوشحالی ذوق کنی انشالا

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ب منن یاد بده دارم دیوونه میشم درست جایی که داشتم از بین میرفتم مستقل شدیم نمیخام به اون جهنم برگردم ...

عزیزم راهش قشنگ نیست ولی چون خواستی چشم میگم

خوب بودنت شده وظیفه همه ساده میگیرنت یه بار اساسی باید حقت بخوای تا حدامکان ب توهین نکشه قاطع و جدی باش لازم شد دعوا بکن تا حقت بگیری شاید با شوهرتم ناراحتی پیش بیاد ولی نباید جا بزنی

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
🥺من خیلی حساسم تازه شهر غریبم بجز شوهرم کسی رو ندارم حتی دوستی برای درد دل

همون نی نی سایت تاپیک بزنی بهتر از رو زدن ب خانواده شوهره