2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

53 بازدید | 4 پست

سلام دوستان دختر من ۲۳ ماهشه میخوام از شیر بگیرمش گفتن صبر زرد خوبه از عطاری گرفتم میزنم تلخم هست ولی فایده نداره چیکار کنم ک خیلی هم اذیت نشه لطفا راهنماییم کنید چون نمیخوام یدفعه ای بگیرمش ک لجباز بشه

سلام..من دارم می گیرمش..۲۱ ماه و اندی داره

یه روش هست برا دکتر خدیجه ظریفی

چهار روز اول صبح تا ظهر

چهار روز دوم ظهر تا عصر 

چهار روز سوم عصر تا شبو قطع می کنی

چهار روز چهارم شب بدون شیر بخوابه ولی تو خواب عمیق شیرش بده

بعدم قطع کن کلا

من اوایل می بردم بیرون و سرشو گرم می کردم..اما یه وعده که وابسته بود رو چسب شیشه ای زدم گفتم چسب داره تا شب نمی شه بخوری...شما هم این روشو امتحان کن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

سلام من الان روز پنجم هست ک پسرم رو از شیر گرفتم

من چسب کاغذی زدم روزا ندادم بعد شبها موقعی ک از خواب پا میشد و خیلی بی قراری میکرد سه شب دادم

اما روزها ب هیچ وجه ندادم شب چهارم قبل خواب شیرو کیک دادم بهش گفتم اگه امشب بیدار شه و گریه کنه دیگه شیر نمیدم 

امادرکمال  ناباوری دیشب ک شب چهارم بود اصلا تا صبح بیدار نشد ساعت ۸ صبح پاشد خواست گفتم اوف شده گرفت خوابید

بچم خیلی وابسته بود شبها باور میکنی میشد ۲۰ بارپاشع شیربخواد 

اما گرفتم 

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن خودتم مایعات و غذا کم بخور چون من یک بار هم تقریبا یک ماه پیش خواستم بگیرم اما با اینکه روز نمی دادم و شب شیر میدادم اونقد شیر داشتم شب سوم ازدرد داشتم می مردم مریض شدم تب ولرز کردم مجبور شدم دوباره ب بچم بهش بدم

ولی این سری از ترسم غذا و مایعات کم خوردم اصلا اذیت نشدم

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
سلام من الان روز پنجم هست ک پسرم رو از شیر گرفتم من چسب کاغذی زدم روزا ندادم بعد شبها موقعی ک از خو ...

منم دوسه ماه پیش یسری چسب زدم اولش میترسید دست نمیزد بعد ک دید من باز کردم چسبشو خودش میومد می کَند دیدم فایده نداره باز دادم بهش خورد اما از امروز دیگه جدی کمتر کردم از صبح شب هم یکم رنگ خوراکی زدم ب سینم دوبار گریه کرده با زور خوابوندمش ولی انگار بهتر باشه ک تو خواب عمیق بهش شیر بدم تا بیدار نشه اینجوری انگار کمتر اذیت بشه