ن عزیزم، از همون موقع تشکیل نطفه جنسیت جنین مشخصه، اسپرم نر و ماده داریم فقط دلیل اینکه نمیشه زود تشخیص داد اینه ک اوت موقع هنوز اندام جنسی جنین تشکیل نشده وگرنه جنسیت از همون اول مشخصه الان جنسیت جنین تو دوماهگی مشخصه و تغییرشم نمیشه داد...
من تا الان که ۸ هفته هستم همش خواب میدیدم پسر دارم همش خوابهایی که تعبیرش پسر بود میدیدم ولی وقتی جاریم فهمید من باردارم از همون شب خواب دختر دیدم و چیزایی که تعبیرش دختره
پسر یا دختر بودن هم از همون شب اقدام انجام میشه نمی تونی تغییرش بدی
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
من تا الان که ۸ هفته هستم همش خواب میدیدم پسر دارم همش خوابهایی که تعبیرش پسر بود میدیدم ولی وقتی جا ...
خدایااااا🤣🤣
استاتر داری سرکارمون میذاری؟😐
اگه تو خواب ببینی جنسیت دختره یعنی بچت پسره
اگه هم ببینی دختره یعنی پسره برعکسه
که اینم صدردصد نیست فقط تعبیر خوابه
مرسی دیگه نیاز به لیزر ندارم پشمام با تاپیکت و جهالتت ریخت😐
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند. گاندی