2777
2789
عنوان

اینستا افسردم میکنه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حتی اگه کلی کلیپ خنده دار ببینم بازم ناراحت میشم تهش.😬💔

اره مخصوصا کلیپای حیوان آزاری که برا بعضیا خنده داره بدجور میره رو اعصابم. علی الخصوص وقتی تو پیجای خارجیا میبینم انگار از اونا اصلا انتظار ندارم یا اینکه توقع دارم اونجا پیگیری کنن و جلوی این کارا رو بگیرن و این ناامیدم میکنه

مثلا جدیدا یه کلیپی دیدم که کفش پای خروس کرده بودن 

همه چیز به اراده خودته 

من ۸ ساله اینستا دارم ولی هنوز یک پست استوری نزاشتم 

از وقتی  هم  توی ایران  فیلتر‌ کردن با اینکه اینستای من فیلتر‌‌ نیست ولی شب  یک ربع میرم سر میزنم   

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
همه چیز به اراده خودته  من ۸ ساله اینستا دارم ولی هنوز یک پست استوری نزاشتم  از وقتی &nb ...

منم پست و استوری نمی‌ذارم و خیلیا تعجب میکنن چون چهره بدی ندارم و انتظارشون اینه که مثل اونا کلی عکس و ... بذارم 

همین مدیریت زمانی که ندارم هم بده. من وقتی بازش میکنم تا چشمام خسته نشه نمیام بیرون 🤪 

البته خب اینکه تو کشورای دیگه به اندازه ایران پرطرفدار نیست هم فک کنم رو زمان یک ربع شما بی تاثیر نیستا وگرنه ماهم فیسبوک زیاد سرنمیزنیم چون تو ایران طرفدار نداره برعکس بقیه جاهای دنیا

منم پست و استوری نمی‌ذارم و خیلیا تعجب میکنن چون چهره بدی ندارم و انتظارشون اینه که مثل اونا کلی عکس ...

من از زمانی که اینترنت توی ایران اومد ،تمام  برنامه ها رو  داشتم  از یاهو مسنجر بگیر که اولی برنامه توی جهان بود تا نیم باز ،لاین ،وایبر، .... تا اینجا 

حتی فیسبوک هم ۷ هزار تا دوست داشتم  ولی یک ساله اصلا داخلش نرفتم 

منم مثل تو  یک زمان  میرفتم این جاها  اعصابم خراب میشد ولی  با خودم  تعهد کردم  مدیریتش کنم  دیگه همون  یک ربع هم بعضی شبها نمیرم الان روحیه م خیلی بهتره خدا رو شکر 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!