2777
2789
عنوان

عکس کیت تخمک گذاریمو ببینین لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 49 پست
میشه به منم یادبدین چطور باید بفهمیم؟بعضیا میگن اون خط پررنگ هرموقع افتاد دوروز بعدش تخمک ازاد میشه ...

عزیزم هر کیت یه راهنمایی داره

کیت من مکس ۱۴ هست

طبق جدول بروشور من باتوجه به سیکل ۳۳ روزه باید از روز ۱۵ شروع می کردم به کیت زدن تا وقتی همرنگ خط کنترل بشه

که واسه من همرنگ نشد

ولی نزدیک بود تقریبا

امروز هم که کمرنگ شده یعنی احتمالا ۱۲ الی ۳۶ ساعت بعد ۱۹ام که پررنگتر شده تخمکم آزاد شده 

خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دور‌ها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکــن
جاریم ماماس  ازش پرسیدم گفت حتمااز روزیکه کیت دو خط میشه تا دو روز بعدش رابطه باشه

عزیز من دوروز پیش دل درد داشتم بعد فهمیدم تخمک گذاریم و فرداش ترشح داشتم و فرداش یعنی یک روز بعد ترشح دیگ خبری از دل درد و ترشح نبود من باید روزی که ترشح هست اقدام کنم اگه میدونی راهنماییم کن ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر کیت یه راهنمایی داره کیت من مکس ۱۴ هست طبق جدول بروشور من باتوجه به سیکل ۳۳ روزه باید از ...

خب اگه دوره هات ۳۳روزه است تاریخ دقیق تخمک گذاریت میشه ۳۳-۱۴=۱۹روز ۱۹ ام تخمک گذاریته

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

گیاه ماکا هم واسه کیفیت تخمک هم کیفیت اسپرم خیلی خوبه میگن تونت بزن ببین

من این ماه فرتیل اید بانوان خریدم 

دکترم گفت این قرص خیلی  خوبه

من این ماه فرتیل اید بانوان خریدم  دکترم گفت این قرص خیلی  خوبه

گرونه چندخریدی؟کنجد زیادبخور معجزه هست ولی تافهمیدی بارداری اِنءشااَلله تا۳ماه اولزیر نظر دکترت مصرف کن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خب اگه دوره هات ۳۳روزه است تاریخ دقیق تخمک گذاریت میشه ۳۳-۱۴=۱۹روز ۱۹ ام تخمک گذاریته

طبق کیت هم ۱۹ام شب بوده به نظرم 

دقیقا درد و ترشح هم داشتم

ولی حیف ۲۰ ام اقدام نکردم چون فکر میکردم ۲۱ام پررنگ تر میشه

گرونه چندخریدی؟کنجد زیادبخور معجزه هست ولی تافهمیدی بارداری اِنءشااَلله تا۳ماه اولزیر نظر دکترت مصرف ...

۱۲۰۰ خریدم عزیزم

آره گرونه ۹۰ تا داره

روزی ۳تا

طبق کیت هم ۱۹ام شب بوده به نظرم  دقیقا درد و ترشح هم داشتم ولی حیف ۲۰ ام اقدام نکردم چون فکر ...

بعضا دردو ترشح هم نداری ولی میل جنسیت زیاد میشه بستگی به کیفیت تخمک داره!

گرونه چندخریدی؟کنجد زیادبخور معجزه هست ولی تافهمیدی بارداری اِنءشااَلله تا۳ماه اولزیر نظر دکترت مصرف ...

سلام من مشکل هور مونی دارم با پروژسترون پریود میشوم این ماه دکترم عوض کردم بهم فاموتد داد فرق میکنه آیا...

و دکترم گفت سردی رو حذف کن تا میتونی گرمی بخور چی بخورم بنظرت دو ساله اقدامم ممنون میشم راهنماییم کنی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
چه تاثيري داره ؟؟

هم تحرک اسپرم وهم کیفیت اسپرم بالامیره گیاه ماکاهم مردو زن باید مصرف کنن خیلی خوبه میگن! تواین پیج دیدم!مامالیدی به انگلیسی بزن

سلام من مشکل هور مونی دارم با پروژسترون پریود میشوم این ماه دکترم عوض کردم بهم فاموتد داد فرق میکنه ...

چای کوهی هم طبعش گرمه همم خیلی خوبه!منماوننوقع میگفتن طبعم سرده! باید گوشت قرمز نخوری گوشت گوسابه بخوری!از لحاظ لبنیات هم سراغ شیر گاو برو نه سراغ شیر مثلا بز یاگوسفند!چون گوشت گاو مضرره ولی شیرش قوی!بعدشم زرده تخم مرغ روفقط بخور ! عسل بخور!شکر نخور سردیه!زعفرون دم کن بخور!شمارو نمیدونم ولی اگه شویدو گیلاس پیداکردین زیاد بخورین خصوصا شوید رو اگه گیاهش رو پیدانکردین تخمشو دم کنید مصرف کنید

سلام من مشکل هور مونی دارم با پروژسترون پریود میشوم این ماه دکترم عوض کردم بهم فاموتد داد فرق میکنه ...

فکر میکنم فاموتد هم از خانواده ی پروژسترونه مثل دوفامد یا دوفاستون

منم از امشب دوفاستون استفاده میکنم

نترس چندشب رو پشت هم اقدام داشتی اسپرم تا پنج روز توی بدن زن زنده میمونه انشاالله که نتیجه بگیری

ممنون عزیزم 

دیگه قطع کنم اقدامو؟

فکر میکنم فاموتد هم از خانواده ی پروژسترونه مثل دوفامد یا دوفاستون منم از امشب دوفاستون استفاده میک ...

آها همون دوفامد هست اشتباه تایپ کردم😁

ولی پروژسترون خیلی ارزون تره این برام تعجب برانگیز بود

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉