neda_tr مدیر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 عنوان چطوری بچه ننه بودن شوهرمو درست کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 47 پست لطفا راهنمایی کنید 1402/07/09 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزوزندگی عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 2459 شوهر من بعد ۱۰ سال درست شد....هون به جیگرم کرد تا فهمید من خیرشو میخوام
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 مادرشوهر منم مثل مادرشوهر شماست...مقصر خودشه ولی جوری حرفارو میپیچونه که مقصر همیشه منم...والا از حر ... یعنی واقعا یه روزی تقاص کاراشونو پس میدن؟من حاضرم شوهرم لال و فلج شه اما باهاش بمونم،اما انقدر حرصم ندع،همش ارزو میکنم مادرشوهرم بمیره
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 شوهر من بعد ۱۰ سال درست شد....هون به جیگرم کرد تا فهمید من خیرشو میخوام بزن به تختع
نازپیشی عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1951 از خانواده ش بکنش ببرش یه شهر دیگهوقتی میخواد بره خونشون الکی خودتو بزن به مریضیخداییش چه خونه خراب کنیم من😂😂😂🤌
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 مادرشوهر منم مثل مادرشوهر شماست...مقصر خودشه ولی جوری حرفارو میپیچونه که مقصر همیشه منم...والا از حر ... هربار با شوهرم بحثم میشد ننش گوشی دست میگرفت زنگ میزد برام جیغ جیغ میکرد حالم ازش بهم میخوره،البته شوهمم مقصر بود که میرف اطلاع رسانی میکرد به همه،کتک میخوردم مادر عنش میومد میگفت بهم حتمن یچی میگی که کتک میخوری
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 از خا نواده ش بکنش ببرش یه شهر دیگه وقتی میخواد بره خونشون الکی خودتو بزن به مریضی خداییش چه خو ... ما نامزدیم ،شوهرم کار ندارع ،وابسته خانوادشه
ثمین_ثمین_ عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 123 واااای دقیقااااا همه کار میکنه اخرش مظلوم نمایی همه میگن این فرشتس،به شوهرم پیام میده زنت عزیز شد من ... میدونم خواهر، من ۶ ساله دارم با این موضوع میجنگم...با ۲۸ سال سن رسما احساس میکنم یه زن ۴۰ ساله ام انقد که خسته شدم از همه چی موهای سفیده رو سرمون ، حرف های نگفته تو دلمونه🙃
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 میدونم خواهر، من ۶ ساله دارم با این موضوع میجنگم...با ۲۸ سال سن رسما احساس میکنم یه زن ۴۰ ساله ام ان ... من ۱۹ سالمع☹️قلب درد گرفتم از همین الان
نازپیشی عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1951 ما نامزدیم ،شوهرم کار ندارع ،وابسته خانوادشه اها خوبهپس همین الان باهاش اتمام حجت کنبیشوخی میگم اگه این اخلاقشو نذاره کنار تو زندگی به مشکلات زیادی میخورینبرین پیش مشاور
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 اها خوبه پس همین الان باهاش اتمام حجت کن بیشوخی میگم اگه این اخلاقشو نذاره کنار تو زندگی به مشکلات ... پولش کجا بود که بریم مشاوره،حتمن پول مشاوره هم من باید بدم،خانوادش وضعشون بد نیست،اما خسیسن
ثمین_ثمین_ عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 123 من ۱۹ سالمع☹️قلب درد گرفتم از همین الان اگه شرایطشو داری جدا شو...این موضوع روز بروز پیرت میکنه...روز بروز باعث میشه از شوهرت متنفر بشی اونم بیشتر بخاطر رفتارای مادرش...کاش یکی ۶ سال پیش این حرفارو به خودم میگفت🙃 موهای سفیده رو سرمون ، حرف های نگفته تو دلمونه🙃
نازپیشی عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1951 پولش کجا بود که بریم مشاوره،حتمن پول مشاوره هم من باید بدم،خانوادش وضعشون بد نیست،اما خسیسن خواهر گلم تو مطمئنی میتونی بااین ادم آینده ی روشنی داشته باشی؟چندماه دیگه نیای تاپیک بزنی وای شوهرم فلان بود طلاق گرفتم عاقل باش دختر
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 اگه شرایطشو داری جدا شو...این موضوع روز بروز پیرت میکنه...روز بروز باعث میشه از شوهرت متنفر بشی اونم ... اتفاقن پارسال اسفند وکیل گرفتم مهریع اجرا گذاشتم،به گوه خوردن افتادن،الان گفتم باشع قضیه رو درست کنیم طلاقو بیخیال،باز همونگوهن،البته حس میکنم رفتارای شوهرم یکم بهتر شده اما خب بچه ننه بودنش همونه،واقعا از طلاق خوشم نمیاد،گفتم دوس سال دیگه صبر کنم نامزد بمونیم،ببینم با شیوه های دیگه و خر کردن میتونم درستش کنم یا نه
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 خواهر گلم تو مطمئنی میتونی بااین ادم آینده ی روشنی داشته باشی؟ چندماه دیگه نیای تاپیک بزنی وای شوهر ... دارم رفتاراشو میزارم پای سنه کمش که تو کلش باده،میخام تحمل کنم یکم ببینم میتونم درست کنمش یا نه:(خیلی امید دارم
neda_tr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 124 خواهر گلم تو مطمئنی میتونی بااین ادم آینده ی روشنی داشته باشی؟ چندماه دیگه نیای تاپیک بزنی وای شوهر ... دلم نمیخاد مادر عنشو به ارزوش برسونم،دلم میخاد یه کار کنم شوهرم انقد باهام خوب شع که اون عوضی بسوزه